CS 310 XF gyüjtőcsomag Keskeny szalag, vászon a Nemesacél, Általános fém, Színesfémek, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag XF-pamut
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Színesfémek
Acél
Felhasználási területek
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás

Klingspor CS 310 XF csiszolószalag a pontos csiszoláshoz

A CS 310 XF csiszolószalag ideális választás a szabványos szalagcsiszolókhoz. Rendkívül rugalmas és kiváló választás - fémek, - nemesacél, - acél és - színesfémek megmunkálásához.

A Klingspor CS 310 XF csiszolószalag maximálisan rugalmas és különösen szűk sugarak és kontúrok esetén kiválóan alkalmazható.

Kiváló minőségű csiszolóanyagok tökéletes kevekréke

A csiszolószalag szárt szórási móddal felvitt korundszemcsékkel rendelkezik. Az alumínium-oxidból álló szintetikus szemcséket rendkívüli szívósság és keménység jellemzi. Ez a kombináció biztosítja, hogy a csiszolószalag magas anyagleválasztási sebességet és egyenletes felületet biztosítson. A kötőanyagként használt prémium minőségű műgyanta szilárdan a helyén tartja a szemcséket. Az XF pamutból készült hordozó kiemelkedően rugalmas. Ez egy rendkívül szakadásálló hátlap, mely hozzájárul a munkavédelemhez és megóvja a munkadarabokat a sérülésektől.

Kiskereskedelmi csomagok a forgalmazáshoz és biztonságos tároláshoz

A Klingspor CS 310 XF csiszolószalagmár kiskereskedelmi csomagokban is kapható. A kereskedők a terméket helytakarékosan és áttekinthetően rendszerezve tudják bemutatni. Ráadásul a csomagolásnak köszönhetően a raktározása is kényelmesebb és óvja a terméket a sérülésektől, szerszámos lábában is kényelmesen szállítható.

Csiszolószalag, biztonságos szalagvégtelenítéssel

A hatékonyság és a teljesítmény mellett a munkavédelem az egyik legfontosabb szempont a csiszolóanyagok kiválasztásánál. A CS 310 XF csiszolószalag végei biztonságos szalagvégtelenítéssel vannak összekötve. A kötés szilárdságát egy erős fóliaszalag alkalmazásával érik el, amely az anyag hátoldalára van ragasztva. A stabil kötésnek köszönhetően a csiszolószalagok magas követelményeknek is megfelelnek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.