CS 310 X Csiszolóhüvelyek a Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Műanyag
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Korlátgyártás
Lakatosság

CS 310 X csiszolószalag - szakadásálló és tartós az anyagok széles körének csiszolásához

A Klingspor CS 310 X csiszolószalag szakadásálló pamut hátlappal rendelkezik, és számos előnnyel rendelkezik, többek között

  • rendkívül kemény anyagokon való használatra való alkalmasság,
  • rendkívüli szemcsemegtapadás
  • páratlan stabilitás
  • kimerítő alkalmazási lehetőségek.

Ez a csiszolószalag kiváló választás számos különböző anyaghoz.

CS 310 X csiszolószalag - a nagy teljesítményért és a kiváló stabilitásért

A Klingspor CS 310 X csiszolószalag X-pamut hátlappal van ellátva, amely óriási stabilitásával és szakadásállóságával képes lenyűgözni. A csiszolóvászon kivételes szemcsemegtapadással rendelkezik. Az alkalmazott csiszolóanyag korund, szintetikus gyantával kötve. Ezek a tulajdonságok teszik a terméket egyszerre keménnyé és élesre. A csiszolóhüvely kúpos formájú. A CS 310 X csiszolószalag átfogó alkalmazási köre a durva csiszolás, a kalibrációs csiszolás és az ultrafinom csiszolás. A Klingspor által a felületek és élek száraz csiszolásához tervezett csiszolószalagot csiszolószerszámokban és hasonló alkalmazásokban szövetlapként ajánlott használni.

CS 310 X csiszolószalag - széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál

A kereskedelemben, valamint a fém- és fafeldolgozó iparban való használatra tervezett CS 310 X csiszolószalag bevált eszköz minden gépészeti környezetben, acél- és korlátépítésben, valamint asztalos-, bútorgyártó és parkettafeldolgozó vállalkozásoknál.

CS 310 X csiszolószalag - számos anyaghoz

A CS 310 X csiszolószalag kiválóan alkalmas acél, nemesacél, színesfém és műanyag megmunkálására. Ideálisnak bizonyul fához is - különösen keményfához. A kúpos alakja miatt ez a csiszolószalag tökéletesen alkalmas a gumitágító dobok csiszolási feladataihoz.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.