CS 310 X Csiszolóhüvelyek a Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Műanyag
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Korlátgyártás
Lakatosság

CS 310 X csiszolóhüvely - a verhetetlen eredményekért a fémmegmunkálás területén

A Klingspor CS 310 X csiszolóhüvely a fémfeldolgozási alkalmazások során univerzálisan használható termék. Kiváló választás műanyag és fa megmunkálásához is. Telejesítményük változatlan, akár hajlékony tengelyen akár kézi gépeken használják. Ezeket a csiszolóhüvelyeket ipari alkalmazásokhoz tervezték, úgy mint a fa- és fémfeldolgozó ipar. Ezek a prémium minőségű csiszolóhüvelyek rendkívül hasznosak a gyártási folyamatok során, a fém-, acél- és korlátépítésben, valamint az asztalos- és asztalosműhelyi munkák során, valamint a bútorgyártás és a parkettacsiszolás területén is. Különösen ajánlott - nemesacél, - acél, - színesfém, - műanyag és - fa megmunkálásához.

Agresszív csiszoláshoz nagy eltávolítási sebességgel és tökéletes ellenőrzéssel

A Klingspor a CS 310 X csiszolóhüvelyhez egy hengeres gumitestet is kínál, amely nagy sebességnél is csúszásmentesen rögzíti a terméket. A csiszolóhüvely spirálisan ragasztott. Ez biztosítja a szalag sima futását, és lehetővé teszi a szinte zökkenő- és rezgésmentes munkavégzést. Ezenkívül a spirál alakú kötés a hüvelyt stabilan tartja a megerősített gumitestnek köszönhetően.

CS 310 X csiszolóhüvely - páratlan stabilitást biztosít a szakadásálló pamut hátoldalnak köszönhetően

A csiszolóhüvellyel történő csiszolás rendszeresen nagy centrifugális erőkkel jár, amelyek óriási igénybevételt jelentenek a csiszolóanyagra. A szakadásálló pamut hátlap biztosítja a szükséges szilárdságot, hogy ilyen körülmények között is biztonságosan dolgozhassunk. A korund szemcsékkel gyártott csiszolóanyagot műgyanta bevonattal kötik a hordozóanyaghoz.

A megfelelő szemcsemérettel, a tökéletes szélességgel és a megfelelő átmérővel felszerelve

A Klingspor CS 310 X csiszolóhüvely az iparban leggyakrabban használt átmérők széles választékában kapható. A zárt szórásmóddal felvitt szemcsék méretei a közepestől a finomig terjednek. A termékek szinte minden lehetséges alkalmazáshoz illeszkedő szélességi tartományban kaphatók. A Klingspor kérésre és egyeztetés alapján ezt a kiváló minőségű terméket egyedi méretekkel rendelkező speciális változatokban is szállítja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.