CS 310 X Széles vászon csiszolószalagok a Általános fém, Acél, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Acél
Nemesacél
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Korlátgyártás
Lakatosság

Klingspor CS 310 X széles szalag a tökéletes finiselésért

A CS 310 Xszéles szalagot úgy tervezték, hogy tökéletes befejezést biztosítson acél, fa és műanyag megmunkálása során. Ez a jó leválasztási sebességgel rendelkező és szakadásálló pamut hátlappal ellátott csiszolószalag kiváló választás a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Ezen alkalmazások közé tartozik az olyan anyagok megmunkálása, mint a

  • acél
  • nemesacél és
  • fém

A CS 310 X széles szalag lehetővé teszi számos anyag tökéletes könnyedséggel történő megmunkálását - akár az ipari fémépítésben, akár a közepes méretű kézműves cégeknél vagy magánműhelyekben használják. A Klingspor mindenhol otthon van.

Kivételes stabilitás az X-vászonnal megerősített hátlapnak köszönhetően

A szakadásálló pamut hátlap stabilitást és hosszú élettartamot biztosít. Mindig hosszú élettartamot biztosít, még szélsőséges terhelés esetén is. Ez a csiszolószalag egyformán alkalmas ipari szélesszalagos gépekhez és kisebb kézi gépekhez. Ez a sokoldalúság teszi a CS 310 X szalagot az otthoni felhasználók számára is jó választássá.

Jó leválasztási arány a szemcsék zárt bevonatának köszönhetően

A CS 310 Xszéles szalag széles szemcseméretek széles választékában kapható. A termék tökéletes eredményt hoz nagy területek csiszolása és kis alkatrészek vagy kézi korlátok precíziós csiszolása során.

Akár fémen, fán vagy műanyagon használják - a Klingspor mindig első osztályú minőséget szállít

A CS 310 Xszéles szalag garantáltan kifogástalan minőségű, kiváló eredményeket produkál mind az ipari felhasználás során, mind az otthoni barkácsolók által történő használat során. A szakadásálló pamutból készült hátlap a zártan bevont szemcsékkel kombinálva hosszú élettartamot garantál jó leválasztási arány és alacsony kopás mellett. A CS 310 X csiszolószalag megbízható partnernek bizonyul - különösen nemesacél és más fémek megmunkálásakor.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.