CS 310 X Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Fa, Acél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Nemesacél
Fa
Acél
Színesfémek
Műanyag
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Korlátgyártás
Lakatosság

CS 310 X csiszolószalag - a stabil, széles szalag keményfa felület csiszolásához

A Klingspor CS 310 X csiszolószalag stabilitása és jó csiszolási sebessége különbözteti meg magát. A szakadásálló X-pamut hátlapjának köszönhetően ez a széles szalag tökéletesen alkalmas - keményfa és más fafajták, - acél, - nemesacél, - színesfémek és - műanyag megmunkálásához.

A stabil pamut hátlapja miatt ez a csúcsminőségű csiszolószalag kiváló választás bármilyen kihívást jelentő feladathoz a fém- és fafeldolgozás minden területén. Leggyakrabban gyártási környezetben, fém- és acélszerkezeti vállalkozásoknál, tekercs- és lemezfeldolgozó cégeknél, bútoripari műhelyekben, valamint asztalos- és asztalosműhelyekben használják. A széles szalag minőségét és tartósságát értékelő felhasználók közé tartoznak még a barkácsolók is.

Kiváló minőségű csiszolószövet kiváló szemcsekötéssel

A Klingspor Cs 310 X csiszolószalag hosszú élettartamú X-pamut hátlapja megbízhatóan biztosítja a hosszú élettartamot a széles szalagcsiszológépeken és számos más állványos és kézi gépen történő használat során. A kiváló szemcsekötésnek köszönhetően a csiszolóanyag nagyon lassan kopik. Ez a széles szalag szemcseméretek széles választékában kapható. A rendelkezésre álló szemcseméretek átfogó választéka miatt ez a termék egyaránt alkalmas élek és felületek száraz durva és kalibrációs csiszolásához, valamint fa, nemesacél és más típusú anyagok finom és ultrafinom csiszolásához.

A CS 310 X csiszolószalag, mint speciális termék zárt bevonattal

Ez a széles, szövet hátlapú szalag tartósságát és jó csiszolási sebességét zárt bevonatának és prémium minőségű műgyanta kötésének köszönheti. Ez a kötés biztosítja, hogy a korund szemcsék még nagy terhelés esetén is biztonságosan a helyükön maradnak az szakadásálló hátlapon X-pamuttal. A Klingspor a CS 310 X csiszolószövetet széles szalag, rövid szalag és keskeny szalag változatban, valamint kúp alakú csiszolóhüvelyként is forgalmazza. Ez a széles választék lehetővé teszi, hogy ezt a prémium csiszolószövetet állványos csiszológépekkel, felületcsiszoló gépekkel és parkettacsiszoló gépekkel kombinálhassa.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.