CS 308 Y Széles vászon csiszolószalagok a Fa, Színesfémek, Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Fa
Színesfémek
Nemesacél
Acél
Műanyag

Univerzális használatra alkalmas - a Klingspor CS 308 Y széles szalag

A Klingspor CS 308 Y csiszolószalagja az alábbi termékek csiszolására alkalmas:

  • fa
  • színesfém
  • nemesacél
  • acél

Durva, közepes és finom szemcseméretben kapható.

Az egyenletesen magas eltávolítási arány biztosítása érdekében a szemcséket műgyanta kötéssel rögzítik.

A zárt szórási módnak köszönhetően a kiváló minőségű csiszolószemcsék magas anyagleválasztási arányt biztosítanak fa és fém csiszolásakor. Ez azt jelenti, hogy a hordozót szinte teljesen beborítja a szemcse. A zárt szórásmódú bevonat a fémek megmunkálása során is nagyfokú anyageltávolítást tesz lehetővé. Az összes Klingspor csiszolóanyag fedőragasztó rétege műgyantából készül. Ez stabilabb, mint a természetes kötőanyagok, és nagyobb tapadási szilárdság is jellemzi. A műgyanta tehát jobb tapadást biztosít a szemcséknek, és így megakadályozza a szemcsék idő előtti kitörését. A Klingspor csiszolóanyagaiban a fedőragasztó réteg egyenletes vastagságú, melyet a folyamatos lézeres és rendszeres súlymérések tesznek lehetővé, folyamatosan ellenőrizve a fedőréteg felhordását és a szemcse mennyiségét.

Robusztus és szakadásálló, Y-poliészterből készült hordozó

A Klingspor CS 308 Y széles szalagjának hátlapja egy szakadásálló poliészter anyag. Robusztus, ezért kiváló választás olyan alkalmazásokhoz is, amelyek során óriási igénybevételnek van kitéve. A szakadásálló szövethordozónak köszönhetően például durva anyagok csiszolásához is használható. Ráadásul ez a csiszolószalag a nedvességgel szemben is ellenálló. A Klingspor által gyártott, univerzálisan alkalmazható CS 308 Y széles csiszolószalag ezért ideális alapfelszerelés az ipar és a kézműipar számára.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.