CS 308 Y Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Fa, Acél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Fa
Acél
Színesfémek
Műanyag

CS 308 Y csiszolószalag - a tiszta és egyenletes gépi csiszoláshoz

A Klingspor CS 308 Y csiszolószalagját kemény anyagokra, nagy gépekkel történő csiszolásra tervezték. Egyformán alkalmazható hosszú szalagos- , széles szalagos -, valamint állványos csiszológépeken is. Ez a prémium termék ajánlott

  • nemesacél,
  • fa és keményfa,
  • acél,
  • színesfém és
  • műanyag csiszolásához.

Vízálló csiszolószalag rendkívüli szakítószilárdsággal

A Klingspor a CS 308 Y csiszolószalagot kifejezetten magas eltávolítási sebességű gépi csiszoláshoz fejlesztette. Az ilyen típusú alkalmazásokhoz szükséges tartósság és stabilitás biztosítása érdekében a CS 308 Y csiszolószalagot szakadásálló poliészter hordozóból gyártották. Ez lehetővé teszi a nagy sebességgel történő nagy felületű csiszolást. A hordozóanyagban található poliészter magas aránya miatt ez a csiszolószalag ideális nedves környezetben történő munkavégzéshez.

CS 308 Y csiszolószalag - ipari felhasználásra, durvától a finom csiszolásig

A Klingspor CS 308 Y csiszolószalagja zárt szórásmódú szemcsebevonattal rendelkezik. A termékhez korund szemcséket használnak . A csiszolószemcséket műgyanta keverékkel kötik a poliészter szalaghoz. Ezen tulajdonságai miatt tökéletes élek és felületek, valamint fémek csiszolásához. A CS 308 Y csiszolószalag nagyobb terhelés mellett is használható.

CS 308 Y csiszolószalag - tökéletes összhang a szemcsék és az anyag között

A CS 308 Y csiszolószalag alacsony és közepes szemcseméret között kapható. A közepes szemcseméret a felületi anyag eltávolításához vagy a fán történő kalibráláshoz ajánlott. Egyenletes, sima felület előállításához célszerű kisebb szemcseméretű csiszolóanyagot használni. A szükséges szélesség a használt géptől függően változik.

A CS 308 Y csiszolószalag kérésre az ügyfelek igényeinek megfelelő méretben is szállítható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.