SW 502 Csiszolószivacsok, csiszolóhasáb a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Fa
Fém

A Klingspor SW 502 csiszolószivaccsal rövid idő alatt eltávolíthatja a festékmaradványokat.

A Klingspor SW 502 csiszolószivacs kiváló alternatívája a csiszolópapírnak. Aki egyszer már megismerte a használatát, az soha többé nem akar majd mást használni. Ez a csiszolószivacs különösen alkalmas a festékmaradványok eltávolítására. Száraz és nedves csiszolásra egyaránt alkalmas. Az SW 502 csiszolószivacs bizonyítottan kiválóan teljesít a következő alkalmazások során:

  • festék,
  • lakk,
  • kitt,
  • fa csiszolása, de a következőkön is:
  • ragasztómaradványok,
  • vakolat és gipszkarton lapok.

Az SW 502 csiszolószivacs jól illeszkedik a kézbe

A rugalmasságának köszönhetően az SW 502 még a legszűkebb sarkokba, élekbe és bemélyedésekbe is eljut. A lágy habmag lehetővé teszi, hogy még a legnehezebben elérhető résekbe is behatoljon. A csiszolószivacs kisebb felületeken való használatakor teljesít a legjobban, pl. az újra felhasználandó gipszkartonlapok ragasztómaradványainak eltávolítására. A SW 502 mindkét oldalán bevonattal van ellátva. A két szemcseméretben, 120 és 200-as szemcseméretben kapható szilíciumkarbid szemcséi rendkívül élesek, így még a legkeményebb lakk- és festékmaradványoknak sem hagynak esélyt. A megfelelő szemcseméret kiválasztása a megmunkálandó anyagtól függően változik. Minél nagyobb a rés az egyes szemcsék között, annál hatékonyabb a csiszolópor és a törmelék eltávolítása. Ezt a tényezőt különösen akkor kell figyelembe venni, ha hosszú szálú anyagokkal, például fával dolgozik. Az SW 502 csiszolószivacs speciális bevonatának köszönhetően a végső finom megmunkálás során is kiváló eredményt nyújt.

Az SW 502 számos előnyt kínál

A csiszolópapírral ellentétben ez a Klingspor csiszolószivacs mosható és újrafelhasználható. Ennek a szivacsnak a szerkezete és felülete robusztus és elég kemény ahhoz, hogy még hosszú alkalmazási sorok után is megállja a helyét. A termék megfizethető ára mellett ez a minőség a SW 502 csiszolószivacs másik előnye. Az SW 502 csiszolószivacs széles választékban kapható, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megtalálja az adott csiszolási igényeinek megfelelő terméket. Egyetlen más termék sem fedi le a speciális alkalmazásoknak olyan széles skáláját, mint az SW 502. Emiatt nem hiányozhat egy jól felszerelt szerszámosládából ez a csiszolószivacs.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.