SW 501 Csiszolószivacsok, csiszolóhasáb a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

Ideális a finom csiszoláshoz - a Klingspor SW 501 csiszolószivacs

A Klingspor rugalmas SW 501 csiszolószivacs segítségével még a kontúrok tökéletes pontosságú csiszolása is könnyű . Ez a széles szemcseméret választékban kapható csiszolószivacs kiváló választás a - fa, - festék, - lakk és - kitt megmunkálásához.

A SW 501 csiszolószivacs mosható és újrafelhasználható, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze használhatóságát.

Az SW 501 csiszolószivacs - korund szemcse puha habmagba ágyazva

A Klingspor SW 501 csiszolószivacs lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen az ívelt felületekhez, profilokhoz és egyéb formákhoz. A csiszolószemcsék mind a felső, mind az alsó oldalára felkerülnek. Az alkalmazott csiszolószemcse korund, amely egyszerre szívós és kemény. A Klingspor a csiszolóanyagaihoz használt összes többi szemcséhez hasonlóan ezt a szemcsét is szintetikusan állítja elő, hogy garantálja az állandó tulajdonságokat. Mivel minősége soha nem romlik, a szintetikusan előállított szemcsék ideálisak a nagy termelésű gyártóiparban is. Az SW 501 csiszolószivacs korunddal van ellátva, amelyet zárt bevonattal vittek fel, hogy csak minimális számú kis hézagot hagyjon maga után. Ez a zárt bevonat nagy leválasztási sebességet és egyenletes csiszolati képet biztosít. A zárt szórású bevonat másik előnye a csiszolóanyag hosszú élettartama.

Mosható és újrafelhasználható csiszolóanyag

az SW 501 csiszolószivacs mosható és újrafelhasználható, emiatt is hosszú élettartamú. A Klingspor SW 501 szivacsot azonban ugyanilyen gyakran használják professzionális alkalmazásokban is. Ilyen professzionális felhasználásra példa a fa profilok tökéletes csiszolása és a kitöltött felületek simítása. Egy másik alkalmazási terület a festett és lakkozott felületek közbenső csiszolása. Bármelyik alkalmazáshoz is használják, a SW 501 csiszolószivacs tökéletes méretekkel rendelkezik, hogy mindig tökéletesen illeszkedjen a felhasználó kezébe, lehetővé téve a gyors és hatékony finomcsiszolást.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.