SK 700 A Csiszolószivacsok, csiszolóhasáb a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém

SK 700 A - csiszolóhasáb

Az SK 700 A csiszolóhasáb számos különböző alkalmazáshoz alkalmas. Ezek közé tartozik a - festék, - lakk, - kitt, - fa, - műanyag és - fém megmunkálása.

A csiszolóhasáb sokoldalúságával tűnik ki, síkban és függőlegesen is használható. Kialakításának köszönhetően a hasáb mind a négy oldalán használható. A ferde él szöge 45 fokos. Ez a csiszolóanyag kiválóan behatol a munkadarabok bármilyen szűk kontúrjába, még akkor is, ha azok kúposak. A termék emellett rugalmas habmaggal van ellátva, amely kiváló kontúrozást és nyomáseloszlást biztosít. A csiszolóhasábot robusztusra tervezték, és bármikor könnyen tisztítható és újrafelhasználható. Ugyanolyan jól teljesít az ipari környezetben történő professzionális használat során, mint a barkácsolás során.

csiszolóhasáb a kiváló eredményekért

Az SK 700 A csiszolóhasáb 4 oldalról bevonattal rendelkezik, és csiszolószemcseként prémium minőségű korundot használ. A szemcseszemcsék a zárt bevonattal kombinálva minden körülmények között kiváló minőségű eredményeket biztosítanak. A terméket kifejezetten a festékek és lakkok eltávolítására tervezték, és valóban jól teljesít, amikor ilyen típusú alkalmazásra használják. A felhasználó értékelni fogja a termék könnyed kezelhetőségét is. A Klingspor által gyártott összes többi csiszolóanyaghoz hasonlóan ez a termék is megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek, és így garantáltan nagyon hosszú élettartamot biztosít.

Minden felhasználónak megfelelő csiszolóhasábok

A Klingspor az olyan csiszolóhasábokat, mint az SK 700 A, különböző szemcseméretekben kínálja. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtalálja az alkalmazásához megfelelő csiszolóanyagot - a durvától a finomig. Minden csiszolóhasábot kézi csiszolásra terveztek. Szintén nagy előnye a széles körű alkalmazási lehetőségek. Amellett, hogy az SK 700 A nagyszerű eszköz az erősen profilozott alkatrészek megmunkálásához, a felületi csiszolásnál is remekül használható. Robusztus, valamint mosható és újrafelhasználható. A Klingspor széles választéka biztosítja, hogy minden alkalmazás igényeinek megfelelő csiszolóhasábot találjon.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.