PS 8 C Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás
Műanyag-feldolgozó ipar

Tökéletes kemény anyagokhoz - a PS 8 C

A Klingspor PS 8 C csiszoló ívek mindig jó választásnak bizonyulnak - még a legkeményebb anyagfelületeken is. Ezek a nagyon rugalmas csiszoló lapok a szakemberek eszközei a - festék, - lakk**, - kitt és - műanyag megmunkálásához.

A PS 8 C csiszoló íveket kifejezetten kemény és kemény anyagfelületeken való használatra tervezték. Ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújtanak kézi csiszolás és kézi gépekkel kombinált használat során. A barkácsolók és a professzionális felhasználók egyaránt értékelik ezeknek a csiszoló lapoknak a kiváló minőségét és rendkívüli teljesítményét.

A PS 8 C csiszoló ívek - rendkívül rugalmasak és rendkívül sokoldalúak

A csiszolólapok hátlapja rendkívül rugalmas latexpapírból áll - ez nagyban hozzájárul e csiszolólemezek kivételes rugalmasságához. Ez a C-papír teszi a csiszolóanyaggal való munkát élvezetessé. Még a bonyolult, lekerekített felületű alkatrészeket érintő munkák is erőfeszítés nélkül elvégezhetők. A termékhez használt kötőanyag egy prémium minőségű szintetikus gyanta, míg a szemcsék szilíciumkarbidból (SiC) állnak. Ebből következően ezeknek a zárt szemcsés bevonattal ellátott csiszolólapoknak az egyik legszembetűnőbb jellemzője a páratlan tartósságuk még óriási igénybevétel mellett is.

Kiváló minőségű csiszolólapok minden munkához

Az összes többi Klingspor termékhez hasonlóan a PS 8 C**csiszoló ívek is a szemcseméretek széles választékában kaphatók, így minden alkalmazási területre megfelelőek. Ez a termék a 60-tól 150-ig terjedő szemcseméretekkel kapható. E lapok szélessége 230 mm, míg hosszuk 280 mm. E méreteknek köszönhetően a termék tökéletesen illeszkedik a legtöbb szabványos csiszológéphez és géphez. A termék nedves és száraz csiszoláshoz egyaránt használható. A Klingspor portfóliójában szereplő csiszolóanyag további előnye, hogy a legkülönfélébb furatmintákat támogatja. Az ügyfelek számos előre elkészített furatminta közül választhatnak.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.