PS 8 A Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag A-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás
Műanyag-feldolgozó ipar

Rendkívül rugalmas - a Klingspor PS 8 A csiszoló ívek

A Klingspor PS 8 A csiszoló ív nagyon rugalmas, ezért a legmegfelelőbb eszköz a ívelt felületű vagy profilú munkadarabok megmunkálásához. Jól alkalmasak kézi csiszolásra - műanyagon, - lakk**, - festék és - kitton.

Ezek a csiszoló ívek száraz és nedves csiszolás során egyaránt jól teljesítenek. A termék elsősorban közepes és finom szemcseméretben kapható.

Ideális kézi csiszoláshoz: az A-papírból készült rugalmas hátlap

A Klingspor kifejezetten kézi csiszoláshoz fejlesztette ki a PS 8 A csiszoló íveket lakk, festék, műanyag és kitt kézi csiszolásához. Ezek a lapok rendkívüli képességeiket a latexpapírból készült hátlapjuknak köszönhetik, amely nagyon rugalmas és tökéletesen alkalmazkodik a munkadarab körvonalaihoz. A hátlap emellett rendkívül könnyű, mivel az A-papír** kategóriába sorolják, amely azokat a papírokat jelöli, amelyeknek a legkisebb az egységnyi területre jutó tömege a többi papírhátlaphoz képest. Az optimális felületképzést a szintetikusan előállított szilíciumkarbid szemcsék garantálják. Ez a kristályos szerkezetű szemcse szívós, extra kemény és rendkívül éles élű. A szilícium-karbid lehetővé teszi a kemény és kemény anyagfelületek kiemelkedő hatékonyságú megmunkálását is.

A hosszú élettartamért és a kiváló felületért: a zárt bevonat és a műgyanta kötés

A Klingspor PS 8 A csiszoló ív hosszú élettartamukat a szilíciumkarbid szemcsék zárt bevonatának köszönhetik. Ez a bevonat biztosítja, hogy a csiszolóanyag szinte teljes felületét csiszolószemcsék borítják. Eközben a nagyszámú szemcseszemcsék mind a nagy leválasztási sebességet, mind az egyes munkadarabok célszerű megmunkálását biztosítják. Annak megakadályozására, hogy a csiszolószemcsék a csiszolólapokok használata közben kitörjenek az alapbevonatból, a Klingspor minden csiszolóanyagát műgyantás fedőréteggel látja el. Ez a bevonat a Klingspor által használt összes többi csiszolószemcséhez hasonlóan szintetikusan készül, és garantáltan nem veszíti el pozitív tulajdonságait. Ez a speciális bevonat teszi a Klingspor által gyártott csiszolóanyagokat kiváló választássá még a sorozatgyártás és a nagy igénybevételnek kitett ipari alkalmazások számára is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.