PS 73 CWK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Bútoripar
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás

A PS 73 CWK tépőzáras csiszolótárcsa tökéletes megbízhatósággal dolgozik a kitton, lakkon és festéken

A Klingspor PS 73 CWK csiszolókorong magas leválasztási sebességével tűnik ki, és még a legigényesebb felhasználót is meggyőzi. Ezt a csiszolóanyagot kifejezetten - festék, - lakk és - kitt használatára tervezték.

csökkentett eltömődés és az tépőzáras anyag ennek a csiszolókorongnak a legfőbb erősségei közé tartozik. Professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas. A PS 73 CWK tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a kiváló megbízhatóságot és tartósságot nyújtó csiszolótárcsát.

Kiváló eredmények prémium csiszolóanyagokkal: a PS 73 CWK csiszolótárcsa

A PS 73 CWK csiszolótárcsa kiemelkedő tulajdonsága a hozzáadott hatóanyag-bevonat. Ez a plusz bevonat a termék jelentősen megnövelt élettartamának kulcstényezője. A valóságban a hosszabb élettartam azt az előnyt jelenti, hogy a terhelt csiszolóanyagokat nem kell olyan gyakran cserélni. Ez az előny különösen a nagy igénybevételt jelentő csiszolási munkákat végfelhasználók számára jelent komoly előnyt.

Minden feladathoz megtalálja a megfelelő csiszolóanyagot

A PS 73 CWK csiszolótárcsa a GLS 1, GLS 3 és GLS 47 lyukasztással, valamint lyuk nélkül is kapható. A furatminták sokfélesége lehetővé teszi, hogy a csiszolóanyagot szinte minden, a piacon kapható szabványos géppel kombinálni lehessen. Átmérője 150 mm. Mivel a durvától a finomig terjedő szemcseméretekben kapható, a felhasználók biztosan megtalálják a PS 73 CWK csiszolótárcsának azt a változatát, amelyik a legjobban megfelel az adott alkalmazásuknak. A termék magas leválasztási sebességéhez nagymértékben hozzájárul a korund csiszolószemcsék használata. A termékhez választott kötés prémium minőségű műgyanta, míg a szemcseszemcsék félig nyílt bevonattal vannak felhordva. A termék hátlapja papír hátlap (C-papír)**.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.