PS 73 BWK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Bútoripar
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás

Ideális festékhez, lakkhoz és kitthoz - a Klingspor PS 73 BWK tépőzáras csiszolótárcsa

A Klingspor PS 73 BWKcsiszolótárcsája tökéletes eredményt nyújt lakk, fa és festék**, valamint kitt esetén. Ezt a csiszolóanyagot a

  • magas leválasztási arány,
  • csökkentett eltömődés és
  • jelentősen megnövelt élettartam jellemzi.

Ez nagyon finom szemcseméretben is kapható. Ezen kívül a Klingspor ezt a csiszolótárcsát lyukak nélkül és különböző lyukasztással is kínálja. A lyukkal ellátott modellek a GLS 1, GLS 3, GLS 47 és GLS 51 lyukmintákkal kaphatók.

A PS 73 BWK - tépőzáras papírhátlap (B-papír) félig nyílt korund bevonattal

A Klingspor PS 73 BWK csiszolótárcsa tépőzáras, így ideális a kézi csiszológépeken való használatra, tépőzáras hátlapokkal. Hátlapja B-súlyú papírból áll, amely viszonylag könnyű, mégis kellően robusztus. Az alkalmazott csiszolószemcse korund, amelyet félig nyílt bevonattal alkalmaznak. Ez a bevonat elegendő helyet hagy a törmelék gyors kiáramlásához, és megakadályozza a csiszolótárcsa eltömődését. A korund kemény és szívós. Ez az anyag nagy leválasztási sebességet tesz lehetővé, és kiváló minőségű csiszolási eredményt biztosít. A Klingspor csiszolóanyagaihoz használt összes többi szemcséhez hasonlóan ez a szemcse is szintetikus gyártási folyamat eredménye. Ez az eljárás biztosítja az egyenletes minőséget.

A felület - szintetikus gyantából és hozzáadott hatóanyag bevonatból álló felső méretbevonat

A Klingspor márkanév alatt forgalmazott csiszolóanyagok szintetikus gyanta felső méretbevonattal vannak kezelve. Ez a bevonat, amely erős kötőerővel jellemezhető, szilárdan rögzíti a szemcséket az alapbevonathoz, és támogatja a szemcséket a rájuk ható oldalirányú erőkkel szemben. Mi több, a szintetikus gyantából készült felsőméretű bevonat rendkívül erős. Ezek a tulajdonságok kettős előnyt jelentenek: hosszabb élettartam és jobb koptatási teljesítmény. A PS 73 BWK csiszolótárcsát továbbá aktív hatóanyaggal is bevonták. Ez a hatóanyag tovább növeli az élettartamot, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó nagyszámú munkadarabot fejezzen be ezzel a festékhez, lakkhoz** és kitthoz tervezett prémium csiszolóanyaggal.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.