PS 73 BW Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

A Klingspor PS 73 BW csiszolóívek - hatékony csiszolóanyag hosszú élettartammal

A Klingspor PS 73 BW csiszolóívek jó választás mindenféle bevonatos felület megmunkálásához. Használhatók festék, kitt, lakk** és műanyag csiszolásához. Ezeket a csiszolóíveket a

  • magas leválasztási arány,
  • minimális eltömődés és
  • hosszú élettartam jellemzi.

Az ultra finom szemcsék is kaphatók, így ideális választás még finom csiszolási feladatokhoz is.

Minimális eltömődés a papírhátlapon (B-papír) lévő félig nyílt bevonatnak köszönhetően

A Klingspor a PS 73 BW csiszolóíveket papírhátlappal (B-papír) látja el. A papírhátlapokat az egységnyi területre jutó tömegük alapján A-tól G-ig terjedő osztályokba sorolják. Az A-papírok a legkönnyebbek, míg a G-papírok a legnehezebbek. Következésképpen a PS 73 BW csiszolópapír ívekhez használt hátlap meglehetősen könnyű. A csiszolószemcsés bevonat a felület 70-80 %-át fedi le. A félig nyíltnak nevezett bevonat számos helyet hagy a csiszolószemcsék között, ami lehetővé teszi a csiszolópor, a forgács és egyéb törmelék hatékony elvezetését. A PS 73 BW nagy leválasztási sebessége ellenére a lakk**, kitt, festék és műanyag csiszolása során minimálisan hajlamos az eltömődésre. Ez lehetővé teszi a megszakítások nélküli munkavégzést.

Rendkívüli élettartam a hozzáadott hatóanyag-bevonatnak köszönhetően

A Klingspor e csiszolóanyagát egy műgyantából készült felső bevonattal látják el, amely kiegészíti az alapbevonatot. Ez a bevonat szilárdan rögzíti a csiszolószemcséket az alapbevonatban, és egyúttal támogatja a szemcséket az oldalirányú erőkkel szemben. A szilárd és erős tapadóerővel jellemezhető műgyanta a szintetikus gyártási eljárásnak köszönhetően mindig ugyanazokat az állandó tulajdonságokat nyújtja. Hosszú élettartamot is biztosít. A PS 73 BW csiszolóívekek élettartamát tovább növeli a hatóanyagokkal kiegészített bevonat. A Klingspor PS 73 BW csiszolóanyag rendkívül jól és hosszú ideig teljesít, a felületek simítására, műanyagok megmunkálására, valamint lakkozott és festett felületek csiszolására használják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.