PS 61 FK CEVOLUTION Tépőzáras papír tárcsák a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Acél
Fa
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

PS 61 FK csiszolótárcsa - könnyű használat a tépőzárnak köszönhetően

§A Klingspor PS 61 FK csiszolókorongja könnyen használható. A 125 mm és 150 mm átmérőben kapható kerek csiszolótárcsa a tépőzárnak köszönhetően könnyen rögzíthető**, így gyorsan és egyszerűen cserélhető. A csiszolótárcsa az alábbi szerszámokkal használható:

  • excenter csiszológépekkel,
  • padló- és felületcsiszolókkal, valamint
  • sarokcsiszolókkal.

A tárcsák egyik különlegessége a folyamatosan agresszív csiszolási teljesítmény, amelynek köszönhetően kiváló választás acélból készült felületek csiszolásához. Alapvetően acél és nemesacél csiszolásához tervezték ezt a csiszolótárcsát*, de parketták javításához is kitűnően használható.

Kerámia korund - önéleződődő szemcsék és agresszív csiszolási teljesítmény

A Klingspor PS 61 FK csiszolótárcsát kerámia korund szemcsék borítják. Az anyag rendkívül stabil és nyomásálló. A szemcsék mikrokristályos szerkezete agresszív csiszolóteljesítményt biztosít hosszú élettartam mellett. A kerámia korundot egy speciális olvasztási eljárással, magas hőmérsékleten állítják elő. Ahogy a szemcsék kopnak, törnek és új, éles éleket hoznak létre. Az anyag ezért ideális az olyan szívós és kemény anyagok megmunkálásához, mint a nemesacél. Ráadásul a szemcsék zárt szórásmódjának köszönhető, hogy a PS 61 FK csiszolótárcsa nagy eltávolítási teljesítménnyel dolgozik.

PS 61 FK csiszolótárcsa műgyanta kötéssel

A Klingspor csiszolótárcsa alapja egy kiemelkedő stabilitású nehéz, F-súlyú papírból készült hordozó. A papír hátlap előnye, hogy könnyen méretre vágható, így a felhasználó az egyéni csiszológép méretéhez igazíthatja őket. Szükség esetén a felhasználó a csiszolótárcsát kisebb darabokra is vághatja, és a nehezen hozzáférhető helyeken kézi csiszoláshoz is használhatja. A PS 61 FK csiszolótárcsán a kerámia korund szemcséket műgyanta kötéssel rögzítik és vonják be. A műgyanta nagy tapadóerejének köszönhetően a szemcsék szilárdan és biztonságosan rögzülnek a hordozóhoz, így hosszú élettartamot kölcsönöznek a csiszolóanyagnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.