PS 33 CK gyüjtőcsomag Csiszolópapír, tépőzáras a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

Rendkívül sokoldalú - a Klingspor PS 33 CK csiszolószalag

A Klingspor PS 33 CK csiszolószalagok tökéletes eszközök a felületek gyors és hatékony megmunkálásához. Ezek a csiszolócsíkok magas leválasztási sebességükkel tűnnek ki, és rendkívül jól teljesítenek a csiszolás során - festék, - lakk**, - kitt és - fa csiszolása során.

A Klingspor a PS 33 CK csiszolóanyagok nagy részét durva szemcsemérettel gyártja. Ez a csiszolóanyag különböző szélességben és hosszúságban, lyukak nélkül, valamint GL 15, GL 17 és GL 18 lyukasztással egyaránt kapható.

Klingspor PS 33 CK - kiváló választás excenter csiszológépekhez és kézi csiszoláshoz egyaránt

A PS 33 CK csiszolócsíkok tépőzáras ellátott felülettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a könnyű rögzítést a tépőzárral ellátott excenter csiszológépekhez. Kiváló választás kézi csiszoláshoz is, ahol kiváló teljesítményt nyújtanak, ha tépőzáras csiszolóhasábra szerelik őket. A termék kemény és szívós csiszolószemcséinek köszönhetően garantáltan magas leválasztási arányt biztosít. Ezen a csiszolóanyagon a szemcseszemcséket nyílt bevonattal vitték fel. Az egyes szemcsék között e bevonat által létrehozott terek lehetővé teszik a törmelék gyors kiürülését, így megakadályozzák a csiszolócsíkok eltömődését a használat során. A nyílt bevonat ezért a legalkalmasabb az olyan alkalmazásokhoz, mint a fa és festék csiszolása**, amelyek nagy leválasztási sebességgel járnak.

A külső oldalak - egy papírhordozó (C-papír) és egy műgyantából készült fedőréteg

A Klingspor ehhez a termékhez egy viszonylag könnyű C-súlyú papírt választott. Ez a hátlap teszi a PS 33 CK csiszolócsíkokat hatékony eszközzé, különösen olyan csiszolási munkáknál, amelyeknél nem kell nagy szilárdságú hátlapra támaszkodni. Tipikus példa az ilyen alkalmazásokra a fa és a festék, a kitt és a lakk felületének csiszolása. A felső méretarányos réteg műgyantából áll. Ez az anyag a Klingspornál alapfelszereltség, mivel a vállalat által gyártott összes csiszolóanyaghoz ezt használják. Annak érdekében, hogy ez a réteg a gyártás során végig azonos vastagságú legyen, lézertechnológiával és szúrópróbaszerűen végzett súlymérésekkel ellenőrzik. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a Klingspor által gyártott csiszolószalagok és más típusú csiszolóanyagok mindig egyenletes felületi felületet eredményeznek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.