PS 33 CK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

Hibátlan csiszolási eredmények a Klingspor PS 33 CK csiszolópapírral

A Klingspor PS 33 CK egy háromszög alakú csiszolópapír prémium minőségű, amely különböző alkalmazásokhoz alkalmas. Ezek közé tartozik a - festék, - lakk, - kitt és - fa eltávolítása.

Megbízhatóság a magas leválasztási sebességnek köszönhetően

A Klingspor által szintetikusan előállított korund garantáltan magas leválasztási sebességet biztosít minőségromlás nélkül. A szemcséket szintetikus gyantával C-papírból készült papírhátlaphoz kötik. háromszög alakú formája lehetővé teszi a fáradságmentes csiszolást és polírozást még a megmunkálandó anyag legszűkebb sarkaiban és nehezen hozzáférhető helyein is.

Univerzális használatra alkalmas

A PS 33 CK csiszolópapír minden hagyományos csiszológéppel és multicsiszológéppel kombinálható. A papír cseréje ugyanilyen egyszerű a tépőzáras hátlapnak köszönhetően. A tépőzáras bevonat felelős a termék páratlan rugalmasságáért is. Ezt a Klingspor PS 33 CK* háromszög alakú *csiszolópapírt a profik, a barkácsolók egyaránt nagyra értékelik.

A legkülönbözőbb anyagok csiszolási munkáihoz

Mindegy, hogy karosszériajavító műhelyekben, fémipari vállalkozásoknál vagy faipari munkáknál kerül használatba - a PS 33 CK csiszolópapír minden csiszolási munkához a megfelelő eszköz: A PS 33 CK csiszolópapír mindig ugyanazt a felülmúlhatatlan hatékonyságot nyújtja - akár fa és festék vagy lakk eltávolítására, akár korábban lakkozott felületek javítására használják. Még a glettelés vagy a kitt eltávolítása sem jelent gondot ennek a terméknek. Ezeknek a háromszög alakú csiszolópapíroknak egyedülálló képességei az autók javítási munkálatai során kerülnek igazán előtérbe. Amellett, hogy fémfelületeken végzett munkák során is kiválóan teljesít, ez a termék természetesen a fából készült érdes felületek csiszolására is kiválóan alkalmas. Az elérhető szemcsék széles skálája a csiszolóanyag durva és finom változatait egyaránt tartalmazza. Függetlenül attól, hogy milyen anyagot választanak a megmunkáláshoz, a felhasználók a PS 33 CK csiszolópapírral biztosan hibátlan eredményt érnek el.

Klingspor minőség profiknak és a barkácsolóknak egyaránt

A Klingspor csiszolólemezeit a profik és a barkácsolók egyaránt nagyra tartják. Amellett, hogy a PS 33 CK csiszolópapír a kereskedelemben és az iparban is alapdarab, a barkácsolók körében is nagy becsben tartják. Alkalmazások széles körére való alkalmassága minden felhasználó számára meggyőző.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.