PS 33 CK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

A Klingspor PS 33 CK háromszög alakú csiszolótárcsája rendkívül sokoldalú

A delta csiszológépre szerelve a papír még a sarkokat és éleket is kiváló eredménnyel csiszolja. A háromszög alakú csiszolópapír PS 33 CK különösen jó eredményeket nyújt a következő anyagokon:

  • lakk,
  • fa és festék, és
  • kitt.

Ez a sokoldalúság teszi ezt a csiszolótárcsát a barkácsolók számára is ideális eszközzé. Egy lap ebből a papírból szinte minden anyaghoz használható. Ez nem csak a költségmegtakarításban segít, hanem a lapcseréhez szükséges erőfeszítéseket is minimalizálja. A csiszolótárcsa tépőzáras rögzítőjének köszönhetően a lap cseréje egyszerű .

Gyors munkavégzés a PS 33 CK háromszög alakú csiszolópapírral

Ez a csiszolópapír egy papírhátlapból (C-papír) áll, amelyet félig nyílt bevonattal ellátott korund szemcsék borítanak. A szemcséket szintetikus gyanta segítségével kötik a papírhordozóhoz (C-papír). A C-papír biztosítja a csiszolópapírnak a szükséges stabilitást, miközben a papír elég rugalmas ahhoz, hogy jól illeszkedjen a csiszolandó felülethez. A félig nyílt bevonat azt jelenti, hogy a papír hátlapjának 70-80 %-át csiszolószemcsék borítják. Ez a bevonat megfelelő számú teret hagy a szemcsék között, hogy megakadályozza a por és a törmelék eltömődését. Mindeközben nagyobb anyagleválasztási sebességet is lehetővé tesz.

a korund éppoly hatékony, mint amilyen tartós

Ez a szintetikusan előállított, kristályos korundból készült szemcse egyszerre kemény és szívós. Ez a szabálytalan ék alakú szemcse makrokopással kopik. A háromszög alakú csiszolópapír PS 33 CK különböző szemcseméretekben áll rendelkezésre. A különböző szemcseméretek számokkal vannak jelölve. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a csiszolókoronghoz rögzített szemcsék száma. A nagyobb számú csiszolószemcsék finomabb felületet eredményeznek, mivel a keletkező erő több szemcsés ponton oszlik el. Az egyes pontokra ható erő viszont kisebb, ami kisebb behatolást eredményez az anyagba, és végső soron finomabb felületet eredményez. A háromszög alakú csiszolópapír PS 33 CK a nagyon durvától a finomig terjedő szemcsék széles választékában kapható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.