PS 33 CK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

PS 33 CK tépőzáras papír csiszolótárcsa - a Klingspor sokoldalú csiszolóanyaga

A Klingspor PS 33 CK csiszolótárcsája tépőzárral van ellátva, hogy különösen jól működjön bármelyik excenter csiszolókkal. A hátoldalon található megbízható tépőzárnak köszönhetően a tárcsa egyszerűen a gép csiszolófelületére nyomva rögzíthető. A teljes felületű rögzítésnek köszönhetően a csiszolótárcsa simán és szilárdan a helyén marad. Kivételes tulajdonságai miatt ez a csiszolóanyag tökéletes választás a - lakk, - fa és festék**, valamint a - kitt csiszolási munkáihoz.

Klingspor ezeket a csiszolópapírokat különböző átmérőkkel és lyukmintázatokkal teszi elérhetővé, hogy minden elterjedt csiszológépre illeszkedjenek. Még jobb, hogy a rendelkezésre álló lyuk nélküli csiszolótárcsák is univerzális kompatibilitást biztosítanak. A lyuk nélküli csiszolópapírok azonban nem teszik lehetővé a porelszívó rendszerhez való csatlakoztatást.

Klingspor csiszolótárcsa nagy leválasztási sebességgel

A Klingspor csiszolópapírok PS 33 CK félig nyílt bevonattal felvitt korund szemcsékkel rendelkeznek. A szintetikus korundot nagy keménysége és szívóssága különbözteti meg. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a csiszolótárcsa nagy leválasztási sebességet és hosszú élettartamot biztosítson. a korundból álló szemcsék szabálytalan alakúak, az ékektől a tömbökig terjednek. Kristályos tulajdonságaiknak köszönhetően a korund csiszolóanyagok garantáltan hatékony eredményeket hoznak. A szemcsék félig nyílt bevonata ideális a lakkból, valamint fából és festékből álló felületek kezeléséhez. Ez a bevonat elég nagy tereket hoz létre a szemcsék között ahhoz, hogy a csiszolóanyag-törmelék és a por hatékonyan távozhasson. Ez megakadályozza a maradékok leülepedését a szemcsék között, és ezáltal támogatja a hosszú élettartamot.

Szintetikus gyanta kötés papírhátlapon (C-papír) az alkalmazások széles köréhez

A Klingspor PS 33 CK csiszolótárcsájának alapját papírhátlap (C-papír) képezi. Az ehhez a hátlaphoz használt papír közepes súlyú, így a papír könnyen vágható, téphető és hajlítható. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ezeket a csiszolópapírokat meghajlítsa vagy elszakítsa, és kézi csiszolásra használja ott, ahol a excentercsiszoló nem képes a nehezen hozzáférhető helyeket kezelni. a korund szemcséket szintetikus gyantával kötik a papír hátlapjához, és egy extra szintetikus gyanta felső méretre való bevonattal látják el. Amellett, hogy a csiszolópapír színét adja, ez a méretezett réteg további támogatást nyújt a csiszolás során a szemcsékre ható oldalirányú erőkkel szemben. A szemcséket bevonó műgyanta réteg a csiszolás kezdetén automatikusan lekopik, és semmilyen módon nem befolyásolja a csiszolóanyag teljesítményét.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.