PS 33 C Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

Klingspor PS 33 C - robusztus csiszolótekercsek hosszú élettartammal

A csiszolópapírokkal szemben támasztott követelmények nem változtak: a hosszú élettartamot erős konstrukcióval kell kombinálniuk, beleértve a szakadásálló hátlapot, pl. papír hátlapot (C-papír). A Klingspor PS 33 C csiszolótekercsek tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Akár kézi csiszoláshoz, akár kézi gépeken használják, a PS 33 C csiszolótekercsek tökéletes eszköznek bizonyulnak a sima felületek megmunkálásához. Ez a termék a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet:

  • műgyantából készült kötés,
  • korund szemcsék,
  • félig nyílt bevonat,
  • C-papírból álló hátlap.

PS 33 C csiszolótekercsek minden anyaghoz

A PS 33 C csiszolótekercsek szinte mindenféle anyaghoz, beleértve a lakkot , fát és festéket, valamint a kittot és a műanyagot is, alkalmasak. Hosszú élettartamot biztosítanak még megerőltető használat mellett is, köszönhetően a szakadásálló papírhátlapnak (C-papír) és a sztearát bevonatnak. a korund szemcse egy mindenre alkalmas csiszolóanyag közepes és nagy keménységű, közepes szívósságú anyagokhoz. Félig nyílt bevonata megakadályozza a por, törmelék és forgács általi eltömődést. A sztearát bevonat mellett ez egy másik tényező, amely hozzájárul e csiszolótekercsek** hosszú élettartamához.

Nagy leválasztási sebességgel dolgozik

A PS 33 C csiszolótekercsek a nagyon durvától a közepesen durva szemcsékig terjedő szemcsenagysággal kaphatók. Ezek a szemcseméretek lehetővé teszik az agresszív csiszolást nagy leválasztási sebességgel. A makroméretű korund szemcsék és a sztearát** bevonat hosszú élettartamot biztosítanak.

PS 33 C csiszolótekercsek- tökéletesen össze van keverve minden ajánlott anyaghoz

A csiszolószemcsék műgyantával való kötése tökéletesen illeszkedik a megmunkálandó anyagok csiszolási alkalmazásához. A műgyantás kötés gondos összetétele garancia a csiszolóanyagok hosszú időn át tartó kivételes teljesítményére.
A PS 33 C** csiszolótekercsek standard 280 x 250 mm-es méretben kaphatók. Kérésre más méretek vagy specifikációk is rendelhetők, bizonyos minimális rendelési mennyiségek mellett.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.