PS 33 BK gyüjtőcsomag Csiszolópapír, tépőzáras a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

Rendkívül sokoldalú - a PS 33 BK tépőzáras papír csíkok a Klingspor-tól

A Klingspor a PS 33 BK tépőzáras papír csíkokkal olyan csiszolóanyagot kínál, amely az alkalmazások széles körében kiemelkedő teljesítményt nyújt. A tépőzárral ellátott csíkok megmunkáláshoz használhatók:

  • fa és festék,
  • lakk,
  • és
  • kitt.

A csiszolócsíkok közepes és finom szemcseméretben is kaphatók, elsősorban finom csiszoláshoz használhatók. A választékban számos hosszúság és szélesség, valamint szívólyukkal ellátott és nem ellátott modellek szerepelnek. A lyukakkal ellátott modellek a GL 15, GL 17 és GL 18 lyukasztással kaphatók.

PS 33 BK - korund papírhátlapon (B-papír)

A Klingspor PS 33 BK tépőzáras papír csíkok papírhátlappal (B-papír) vannak ellátva, amely a többi papírhátlaphoz képest kisebb fajlagos tömeggel rendelkezik. Erre a hordozóra félig nyílt bevonattal van felhordva a csiszolószemcse. Ez korundból készül, amelyet szintetikusan állítanak elő - akárcsak a többi csiszolószemcsét, amelyet a Klingspor a csiszolóanyagaihoz használ. Ez az anyagválasztás lehetővé teszi, hogy minden Klingspor csiszolóanyag megőrizze kivételes tulajdonságait és ugyanazt az állandó minőséget nyújtsa. A félig nyílt bevonat biztosítja a csiszolópor és más típusú törmelék megbízható elvezetését. Ez a bevonat azt is biztosítja, hogy a hátlap akár 80 százalékát is csiszolószemcsék borítják. Ez a fedettség elegendő helyet hagy a szemcsék között ahhoz, hogy a fa és festék**, a kitt és a lakk csiszolásakor keletkező törmelék hatékonyan eltávolítható legyen.

A kiváló szemcsekötésért - a felső méretben műgyantából készült bevonatok

A Klingspor csiszolószalagok PS 33 BK tépőzáras bevonattal rendelkeznek, így ideális kiegészítői a körcsiszológépeknek és hasonló, tépőzáras hátlapú alátétlapokkal rendelkező gépeknek. Tökéletesen egyszerűen rögzíthetők és szükség esetén cserélhetők. A kiváló szemcseméretű tapadást a műgyantából készült felső méretbevonat garantálja. A rétegként is említett felső kötés azt a célt szolgálja, hogy a korundot szilárdan rögzítse az alapréteghez. A csiszolószemcsékhez hasonlóan a Klingspor a felső fedő ragasztóréteg esetében is szintetikusan előállított termékre támaszkodik, mivel ez a termék mindig megőrzi tulajdonságait. Annak érdekében, hogy a méretbevonat vastagsága a csiszolóanyag teljes felületén azonos legyen, a felület vastagságát lézeres mérésekkel folyamatosan ellenőrzik. A minőséget tovább javítják a mintákon végzett pontsúlymérésekkel.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.