PS 33 BK Tépőzáras papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

PS 33 BK tépőzáras csiszolótárcsa excenter csiszológépekhez

A Klingspor PS 33 BK csiszolótárcsájának egyik legfontosabb előnye, hogy a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően egyszerűen rögzíthető a csiszológéphez. Ez a hátlap megkönnyíti ezeknek a csiszolótárcsának a csiszológépekhez való rögzítését, amelyek szintén rendelkeznek tépőzáras hátlappal, és a rugalmas szögeknek köszönhetően erős csatlakozást biztosít. Ez a tépőzáras rögzítés biztosítja, hogy a csiszolótárcsa mindig egyenesan és egyenesen álljon. A PS 33 BK mindig a megfelelő választás a - lakk, - fa és festék**, valamint a - kitt csiszolásához.

Ezek a tárcsák különböző méretekben, valamint lyukmintával és anélkül is kaphatók, mivel a Klingspor az összes elterjedt csiszológéphez megfelelő méretet szállít. A termék a különböző szemcseméretek széles választékával is rendelkezik, hogy a különböző anyagok lehető legjobb megmunkálását tegye lehetővé.

korund félig nyílt bevonattal -csiszolótárcsa különböző alkalmazásokhoz

A csiszolószemcsék anyaga kulcsfontosságú a csiszolás során az anyag eltávolítása szempontjából. A mai csiszolóanyagok szintetikus szemcsékkel vannak bevonva, amelyek különösen tartósak és hatékonyak, és további előnyük, hogy különböző keménységi és szívóssági fokozatokban állnak rendelkezésre. A csiszolószemcsék korundból készülnek, amely rendkívül kemény és szívós csiszolószemcse. a korundot kristályos tulajdonságai és szabálytalan alakja jellemzi, ami nagy leválasztási sebességet tesz lehetővé. A szemcsét félig nyílt bevonattal alkalmazzák, így ideális lakk, valamint fa és festék csiszolásához. A bevonat által létrehozott nagyobb forgácsfelület lehetővé teszi a csiszolópor eloszlását, megakadályozva annak felhalmozódását és végső soron a PS 33 BK csiszolótárcsa eltömődését. Ez a tulajdonság hozzájárul a csiszolótárcsa hosszabb élettartamához.

PS 33 BKcsiszolótárcsa papírhordozón (B-papír), műgyanta kötéssel

A PS 33 BK csiszolótárcsa papírhordozón (B-papír) alapul, és kiválóan alkalmas felületcsiszolási alkalmazásokhoz. A B-papír könnyen méretre vágható, letéphető és hajlítható, így ez a csiszolótárcsa kézi csiszolásra is alkalmas a nehezen hozzáférhető helyeken, ha nincs kéznél kifejezetten erre a célra tervezett csiszolópapír. A műgyanta kötés hozzájárul a szemcsék megbízható rögzítéséhez és beágyazódásához. A szemcséket először a PS 33 BK csiszolótárcsa papírhátlapjához kötik, mielőtt szintetikus gyantával bevonják a felső méretre méretezett gyantával. Ez a bevonat szilárdan és biztonságosan a helyén tartja a szemcséket. A műgyanta a kezdeti használat során lekopik a szemcsék felületéről.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.