PS 33 B Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar
Repülőgépgyártás
Szakipari vállalkozások
Szélerőműipar

Rugalmas és sokoldalú - a PS 33 B csiszolópapírok

A Klingspor PS 33 B csiszolópapír ideális az alábbi anyagok kézi csiszolásához:

  • fa, festék,
  • lakk,
  • és töltőanyag .

B-papír hordozójának köszönhetően tökéletesen igazoldik a munkadarab körvonalaihoz. Ezért ideális lekerekített felületek, profilok és egyéb formák megmunkálásához. Elsősorban közepes és finom szemcseméretekben kapható.

A PS 33 B kiváló minőségű korund szemcsével, rugalmas B-súlyú papírhordozón

A Klingspor a PS 33 B csiszolólapokat B-súlyú papír hodozóval gyártja. A többi papírtípustól eltérően a B-papír könnyű és rendkívül rugalmas. A korund csiszolószemcséket műgyantával rögzítik a hordozóhoz. Ez a szemcsefajta rendkívüli kemény és szívós, ennek köszönhetően kiváló eltávolítási arányt biztosít. A Klingspor kizárólag szintetikusan előállított csiszolószemcséket használ valamennyi csiszolóanyagához. Így a szemcsék tulajdonsága állandó marad. Ez garantálja a csiszolóanyagok folyamatos, magas minőségét.

A hosszú élettartam érdekében a fedőragasztó réteg tömör műgyantából készült

A PS 33 B csiszolólapok szemcséit félig nyílt szórásmóddal viszik fel a hordozóra. Ez a fajta bevonat nagyobb teret hoz létre a szemcsék között. Ez biztosítja a jó eltávolítási arányt és ennek köszönhetően a csiszolólapok a felülete nem tömődik el, így könnyen használható fán, festéken, töltőanyagon és lakkozott felületen. Az alapragasztó réteg mellett a fedőragasztó réteg segíti a szemcsék biztonságos rögzítését, így biztosítva a csiszolóanyag hosszú élettartamát. A műgyantából készült fedőragasztó réteget a Klingspor minden csiszolóanyagához használja, ez állandó tulajdonságot és magas minőséget biztosít. A fedőragasztó réteg segít megtartani az alapragasztó rétegbe ágyazott szemcséket a kézi csiszolás során rá ható oldalirányú erővel szemben.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.