PS 30 D Papír csíkok a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag D-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Gépjárműipar

Rendkívül sokoldalú - a PS 30 D csiszoló ívek

A PS 30 D csiszoló íveket kiváló ár-érték arány jellemzi, ami népszerű választássá teszi őket a nagy csiszolóanyag-fogyasztású alkalmazásokban. Ez a széles szemcseméretet kínáló csiszolóanyag ideális a - festék, - lakk, - kitt és - fa csiszolásához.

Ezeknek a csiszoló íveknek az egyik legfontosabb erőssége tehát az, hogy a legkülönfélébb alkalmazásokhoz alkalmasak. Ez a sokoldalúság tette őket népszerűvé a szakemberek és a barkácsolók körében egyaránt. Ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújtanak a felületi csiszolás során, és a nagy profilú alkatrészeken való munkavégzés során is. A PS 30 D csiszoló ívek mindig a megfelelő választás, ha a munka során festett, lakkozott vagy töltött felületeken, valamint fán kell dolgozni.

PS 30 D csiszoló ívek - kiváló minőségű csiszolóanyag

A termékhez használt kötés kiváló minőségű műgyantából áll. Az eredmény kivételes megbízhatóság és hosszú élettartam. A félig nyílt bevonat megakadályozza a csiszolóanyag idő előtti eltömődését - különösen a fán végzett munka során. A kiválasztott szemcse korund. A hátlapot D-papír alkotja, amely még nagy igénybevétel esetén is tökéletesen szakadásálló marad.

Minden feladathoz válassza a megfelelő csiszolóanyagot

A valós alkalmazások lehető legszélesebb körének lefedése megköveteli, hogy mindig az adott munkához megfelelő tulajdonságokkal rendelkező csiszolóanyagot válasszon. A PS 30 D csiszoló ívek a durvától a finomig széles szemcseszerkezet-választékban kaphatók. A felhasználók így kiválaszthatják az adott feladathoz legjobban illeszkedő szerszámot. A széles választási lehetőségek a csiszoló ívek méretére is kiterjednek. Ezek 115 mm szélességben és 280 mm hosszúságban kaphatók. Ezek a méretek ideálisak a legtöbb olyan munkához, amellyel a felhasználók napi munkájuk során találkoznak. Az egyéb elérhető méretekkel és a minimális rendelési mennyiségekkel kapcsolatos kérdéseket az értékesítési részleghez lehet intézni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.