PS 22 K gyüjtőcsomag Set Csiszolópapír, tépőzáras a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Fémépítés

PS 22 K csiszolópapír gyűjtőcsomag a Klingspor-tól

A PS 22 K csiszolópapír készlet praktikus kiskereskedelmi kiszerelésben kerül forgalomba. A készlet 3 különböző szemcséjű csiszolópapírt tartalmaz, melyek különböző alkalmazáshoz használhatók. Ezek közé tartoznak: fa, fém, nemesacél, festék, lak, műanyag és töltőanyag.

Különböző feladatokhoz használható

A PS 22 K csiszolópapír készlet a legkülönfélébb anyagokon használható. A festőknek, ácsoknak, fémipari munkásoknak vagy szerelőknek ajánlott, univerzális csiszolópapírok alkalmasak fém, fa és műanyag megmunkálásához. A GLS 5, GLS 15 és GLS 51 általános lyukmintákban kapható tárcsák vagy csíkok minden szabványos orbitális, delta és excenter csiszológéppel működnek.

Csiszolás és javítás 3 szemcsével

A csiszolópapír készlet 3 szemcsét tartalmaz, így számos munkafeladat elvégzezhető vele. Legyen szó töltőanyagról, műanyagról, lakkról és festékről vagy fémről és nemesacélról, bármi, ami csiszolást igényel, hatékonyan megmunkálható ezzel a termékkel. A félig nyílt szórásmóddal felvitt korund szemcséket kiváló minőségű ragasztó köti a tárcsához vagy a csíkhoz. Az évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye, a speciálisan gyártott szintetikus korund maximális anyageltávolítást és teljesítményt biztosít, hosszú időn keresztül.

Csiszolópapír-készlet házi barkácsoláshoz és ipari felhasználásra egyaránt

A munkadarabtól függetlenül a csiszolópapír-készlet minden munkával megbirkózik, amit a feladat megkövetel. A praktikus készlet különböző méretekben, 40-es, 80-as és 120-as szemcsemérettel kapható. Minél nagyobb a szemcseméret, annál finomabb a csizsolati kép. Ezzel a csiszolópapírral még a fa is rendkívül jól megmunkálható. Ár-érték aránya kiváló. A kiskereskedelmi csomagolás védi a terméket a szennyeződésektől és sérülésektől. A Klingspor PS 22 K csiszolópapír készlet a kiváló anyageltávolítást a hosszú élettartammal ötvözi.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.