PS 22 K gyüjtőcsomag Csiszolópapír, tépőzáras a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

PS 22 K - csiszolótárcsa faipari felhasználásra

A Klingspor által gyártott PS 22 K csiszolótárcsák kiválóan alkalmasak faipari felhasználásra, valamint általános használatra és számos további feladatra is. Többek között a

  • fa,
  • nemesacél,
  • fém,
  • lakk,
  • töltőanyag,
  • festék és
  • műanyag felületek kezelésére használható.

A csiszolóanyag számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt értékelni fognak. A gyártás során a Klingspor a félig nyílt szórásmóddal viszi fel a szemcséket a hordozóra, így a termék nagy hatékonysággal használható és rendkívül egyenletes csiszolási mintázatot eredményez. Ez biztosítja a mindig kiváló eredményt. A termék kiskereskedelmi csomagokban vagy a Klingspor szabványos kartondobozában kerül forgalomba.

Kiváló minőségű termék kiváló alapanyagokból

A Klingspor portfóliójában szereplő összes csiszolóanyagot kiemelkedő minőség jellemzi, és csak a legkiválóbb anyagokból készülnek. Ugyanez igaz a PS 22 K csiszolótárcsára is. A Klingspor ezt a terméket korund szemcsével gyártja, mely rendkívül megbízható, kemény és a lehető legnagyobb anyageltávolítást biztosítja. A szemcsét erős műgyantával kötik az E-papír hátlaphoz. A korund és a műgyanta kombinációja teszi tartóssá a terméket.

A minden igényt kielégítő csiszolótárcsa

A Klingspor ezt acsiszolótárcsát többféle szemcseméretben kínálja, így széles körben használható, legyen szó finom csiszolásról vagy a durva csiszolást igénylő feladatokról. Ez a változatosság kiterjed azokra a gépekre is, amelyeken a csiszolókorongok használhatók. Ezek a csiszolókorongok minden szabványos sarokcsiszolóval párosíthatók. Az öntapadós kialakításnak köszönhetően a csiszolóanyag tökéletesen egyszerűen rögzíthető és cserélhető. Ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt a felületcsiszolás és a profilozott munkadarabokon végzett munka során. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a csiszolóanyag a legkülönfélébb munkafolyamatokhoz használható, ipari és házi használat során egyaránt.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.