PS 22 K gyüjtőcsomag Csiszolópapír, tépőzáras a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

PS 22 K - tépőzáras csiszolópapír kiskereskedelmi kiszerelésben

A Klingspor csiszolóanyag-választékában található csiszolópapír olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ideálisak olyan anyagok megmunkálásához, mint a - fa, - nemesacél, - fém, - lakk, - kitt, - festék és - műanyag.

A PS 22 K termék kiskereskedelmi kiszerelésben kapható és kiváló eredményeket nyújt, különösen fa vagy fém megmunkálásakor. Előnyei közé tartozik az egyenletes csiszolati kép, egyszerűen olyan munkaeredményeket lehet előállítani, amelyek megfelelnek a legmagasabb szakmai elvárásoknak. A Klingspor ezt a terméket számos szemcseméretben kínálja, hogy minden munkához megfelelő legyen - a finom csiszolástól a durva anyagleválasztásig. A vásárlók ezen korongok átmérőinek és lyukasztás mintáinak széles választékából is választhatnak. A Klingspor a PS 22 K-t lyuk nélkül is forgalmazza.

Prémium csiszolóanyag professzionális használatra

A PS 22 K csiszolópapír esetében a Klingspor a kiváló minőségű műgyanta és a korund kombinációjára támaszkodik, amely a kötés és a szemcse szerepét tölti be. A korund nem csak kiváló csiszoló tulajdonságaival tűnik ki: A szemcse tökéletesen illeszkedik az alkalmazott kötőanyaghoz, és egyenletesen egyenletes kopási tulajdonságokat biztosít. Ráadásul a termék hosszú élettartammal büszkélkedhet. A kiváló teljesítmény másik oka a termékhez használt E-papír. A hatékony és egyenletes eredményeket a félig nyílt bevonat segíti.

PS 22 K: széleskörű alkalmazási lehetőségek

A PS 22 K csiszolópapír felhasználója élvezheti a széleskörű alkalmazási lehetőségekből adódó összes előnyt. A PS22K csiszolópapír minden használatos csiszoló gépen használható, és tépőzáras. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a könnyű rögzítést a szerszámon, és a tárcsák cseréjét egyszerű feladattá teszi. Mindenki, aki a Klingspornál vásárol, szakértői tanácsadásban, gyors szállításban és széles raktárkészletben részesül. Ha a csiszolóeszközök nem állnak rendelkezésre a kért méretekben vagy lyukasztás mintákban, a Klingspor mindig szívesen készít olyan változatokat, amelyek illeszkednek az ügyfél egyedi gépeihez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.