PS 22 K gyüjtőcsomag Csiszolópapír, tépőzáras a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag

PS 22 K - csiszolószalag fához és fémhez

A PS 22 K csiszolószalagot vásárló ügyfelek egy olyan csiszolószalagot kapnak, amely ideális a - fa, - rozsdamentes acél, - fém, - festék, - műanyag, - kitt és - lakk megmunkálásához.

Ez a termék egy univerzális használatra szánt csiszolószalag, amely mind professzionális környezetben, mind az otthon barkácsolók igényes feladataival is megbirkózik. Tulajdonságai közé tartozik az egyenletetes csiszolati kép, amely lehetővé teszi, hogy a professzionális teljesítményével kitűnjön. Annak érdekében, hogy a csiszolószalag a gyakorlati alkalmazások lehető legszélesebb körével kompatibilis legyen, a Klingspor ezt a terméket számos szemcseméretben kínálja. A rendelkezésre álló szemcseméretek lehetővé teszik a felületkezeléseket a finomtól a durváig. A termék kiskereskedelmi egységcsomagokban kerül forgalomba.

Kiváló minőség a kihívást jelentő munkákhoz

A csiszolószalag a szemcsék és a kötés optimális kombinációjával rendelkezik. A Klingspor által kiválasztott szemcse a jól bevált korund, egy olyan anyag, amely kiemelkedő anyagleválasztási sebességével képes lenyűgözni. Az alkalmazott kötőanyag egy kiváló minőségű műgyanta. Az E-papírból készült hátlap kitűnik kiváló szakadásálló tulajdonságaival. Ezek a tulajdonságok a félig nyílt bevonattal kombinálva egy erős csiszolóanyagot eredményeznek, amely a legnagyobb terheléseknek is ellenáll, és még megerőltető használat mellett is hosszú élettartamot biztosít.

PS 22 K - csiszolószalag sokféle felhasználásra

A Klingspor által forgalmazott csiszolóanyagok előnyei közé tartozik, hogy sokféle felhasználásra alkalmasak. Ez alól az itt bemutatott csiszolószalag sem kivétel. A PS 22 K számos különböző excenter csiszológéppel párosítható. A termék szerszámhoz való rögzítése egyszerű, mivel a csiszolószalag öntapadós. Nagy hatékonysággal dolgozza fel a felületeket. A kiskereskedelmi csomagokban található mintán kívül további lyukasztással is kaphatók. Ez a széles választék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a terméket az adott alkalmazás speciális követelményeihez igazítsa. Minden Klingspor termékhez tartozó további előnyök közé tartozik a nagy raktárkészlet, a szakmai tanácsadás és a rövid szállítási határidők.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.