PS 22 K Tépőzáras papír tárcsák a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Műanyag-feldolgozó ipar

Háromszög alakú tépőzáras csiszolópapír kézi csiszológépekhez - a PS 22 K, a Klingspor-tól

A tépőzáras PS 22 K háromszög alakú csiszolópapír GLS 15 lyukmintával kapható. Elsősorban kézi csiszológépekhez használható és sokféle szemcseméretben kapható. Ez az univerzális csiszolóanyag alkalmas durva és finom csiszolásra egyaránt

fán és

fémen.

A csiszolószemcsék: szintetikus korund szemcsék félig nyílt szórásmóddal

A Klingspor PS 22 K csiszolópapírjának félig nyílt szórásmóddal felvitt korund szemcséi tökéletes felületet eredményeznek. Ez a félig nyitott bevonat elegendő helyet hagy ahhoz, hogy fa és fém csiszolása során a por és a törmelék gyorsan távozzon, így a csiszolópapír felülete használat közben nem tömődik el. A korund egyszerre szívós és kemény, szabálytalan kristályszerkezetű. Szintetikusan készül, mint a Klingspor által használt összes többi csiszolószemcsetípus. Ez garantálja a vállalat termékeinek állandó minőségét.

A külső rétegek: egy papírhátlap (E-papír) és egy műgyanta fedőragasztó réteg

A háromszög alakú PS 22 K csiszolópapír hordodójaként a Klingspor E-súlyú papírt használ, amely egy közepes súlyú papír. Ezeket a papírhordozókat A-tól (a nagyon könnyű súlyú papírok) G-ig (a nagyon nehéz súlyú papírok) csoportosítják. A csiszolószemcséket egy műgyanta alapragasztó réteggel rögzítik a hordozóra, melyre ezután szintén egy műgyantából készült fedőragasztó réteg kerül. Ez rögzíti a csiszolószemcséket szilárdan a hordozóra, így biztosít tökéletes felületet. Eközben a műgyanta kötés növeli a termék élettartamát, mivel a csiszolószemcséket megtámasztja az oldalirányú erőkkel szemben.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.