PS 22 K Tépőzáras papír tárcsák a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Műanyag-feldolgozó ipar

Csiszolási idő csökkentése - a PS 22 K csiszolótárcsa

A PS 22 K csiszolótárcsa használatával időt megtakaríthat meg a felületek megmunkálásakor. A csiszolótárcsát leggyakrabban - fán és - fémen használjuk.

A tépőzár segítségével gyorsan cserélhető, jelentősen csökkentve az átállási időt. A tárcsa pillanatok alatt felhelyezhető és használatra kész, míg leválasztása az alátétről ugyanilyen gyors és egyszerű. Ezen előnyök miatt hobbiművészek és professzionális felhasználók számára is rendkívül hasznos.

A PS 22 K csiszolótárcsa - kiváló eredmények, hosszú élettartam

A PS 22 K egy tépőzáras csiszolótárcsa, amelyet úgy terveztek, hogy rendkívül megbízható és tartós legyen. Műgyantával rögzített, kiváló minőségű velúrszövet van a papírhordozóra (E-papír) ragasztva. A velúrszövet még nagy érintkezési nyomás esetén is biztonságosan kapcsolódik a hordozóhoz. A biztonságos munkavégzés még magas feldolgozási hőmérsékleten is lehetséges. A kompromisszumok nélküli munkavégzéshez válassza a Klingspor termékcsalád csiszolótárcsáit!

Univerzális felhasználás

A kézi gépekhez ideálisan illeszkedő csiszolótárcsa mindig homogén csiszolati képet biztosít. A félig nyílt szórásmódú szemcsebevonat megakadályozza a korai eltömődést a famegmunkálás során. Fém megmunkálásakor a termék a rendkívüli szemcsetapadásnak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújt. A Klingspor kínálatában a PS 22 K csiszolótárcsa számos szemcseméretben és lyukmintázatban megtalálható, így kiváló választás a legkülönbözőbb csiszolási feladatokhoz. A lyukasztási formák tökéletesen párosíthatók az összes szabványos alátéten található elszívófuratokkal. A HST 555-tel a Klingspor saját gumitárcsát kínál a PS 22 K tépőzáras tárcsák kiegészítőjeként. Ezzel a gumitárcsával a csiszlótárcsák maximális teljesítménye elérhető. A termék univerzális használatra alkalmas, minden típusú excenter csiszológéphez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.