PS 22 K Tépőzáras papír csíkok a Fa, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Acél
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Műanyag-feldolgozó ipar

A PS 22 K - tépőzáras csiszolópapír csiszolóhasábhoz

A Klingspor a PS 22 K csiszolópapír csíkot kifejezetten tépőzáras kézi csiszolóhasábokhoz és rezgőcsiszoló gépekhez tervezte. A tépőzáras felülettel ellátott csíkok egyetlen egyszerű lépésben rögzíthetők a kézi csiszolótömbökhöz és a gépi alátétlapokhoz. Ezek a csiszolócsíkok kiválóan alkalmasak

  • fa és
  • általános fém megmunkálására. Különböző hosszúságban és szélességben készülnek, finom, közepes és durva szemcsékkel, valamint lyukmintával vagy anélkül is kaphatók. A Klingspor kínálatában megtalálhatók a GL15 és GL18 lyukmintával ellátott modellek.

PS 22 K - korund szemcsék E-papír hordozón

A PS 22 K csiszolócsík hátlapja egy E-súlyú papírból áll. A papírhátlapokat az egységnyi felületre jutó tömegük alapján A-tól G-ig terjedő papírtömeg szerint csoportosítják. Tehát, a PS 22 K-hoz használt papír közepes súlyú. A Klingspor ehhez a termékhez korund szemcsét használ, amely kiemelkedő keménységének és szívósságának köszönhetően nagy eltávolítási sebességet biztosít. A szintetikusan előállított anyagot hosszú időn keresztül képes megőrizni tulajdonságait. Ez igaz az összes többi szemcsetípusra is, amelyet a Klingspor a csiszolóanyagaihoz választ. A PS 22 K** csiszolócsíkokhoz használt szemcséket félig nyílt szórásmóddal viszik fel a hordozóra. Ez elegendő teret hoz létre a csiszolópor és a forgács gyors eltávolításához.

A külső oldalak - tépőzár és műgyanta kötés

A tépőzárral ellátott Klingspor PS 22 K csiszolócsík könnyen rögzíthető a kézi csiszolóhasábhoz vagy a rezgőcsiszoló gépek alátétlapjaihoz. Ez a rögzítési mód kiváló megmunkálási teljesítményt és egyenletes csiszolati képet biztosít fán és fémen történő csiszoláskor. A Klingspor mindig műgyantát használ a csiszolószemcsék rögzítéséhez, mivel ez a kötőanyag biztosítja a szemcsék és a hordozóanyag közötti erős kötést. Számos más pozitív tulajdonsága mellett nagy tapadóerő jellemzi. Ennek a műgyantának a másik előnye az állandó minőség. A műgyantakötéssel ellátott csiszolóanyagok ideálisak ipari alkalmazásokhoz, ahol nagyméretű munkadarabokon egyenletes felületminőséget kell létrehozni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.