PS 22 F ACT Papír csíkok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Fa
Általános fém
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar

Tökéletes a keményfához - a Klingspor PS 22 F ACT papír csiszolószalagok

A Klingspor a PS 22 F ACT papír csiszolószalagokat kifejezetten a keményfa megmunkálásához tervezte. Ez a csiszolóanyag számos más pozitív tulajdonsága mellett olyan kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a

  • kiváló élstabilitás és a
  • minimális eltömődés.

A PS 22 F ACT** papír csiszolószalagok a szemcseméretek széles választékában kaphatók.

a korundból készült szemcsék - kemények, szívósak és zárt bevonattal alkalmazva

A Klingspor PS 22 F ACT papír csiszolószalagok F kategóriájú papír hátlappal rendelkeznek. Ez a hátlap teszi a terméket ideálissá olyan alkalmazásokhoz, mint a felületcsiszolás, amelyek kivételesen erős csiszolóanyagot igényelnek. A hordozóra korundból készült szemcsék vannak felhordva. Ez a kemény és szívós szemcseszemcse nagy leválasztási sebességet és hosszú élettartamot biztosít. A PS 22 F ACT csiszolóanyaghoz kiválasztott korundot zárt bevonattal alkalmazzák. Ez a szinte hézagmentes bevonat nagy leválasztási sebességet és hosszú élettartamot biztosít.

Minimális eltömődés az antisztatikus bevonatnak köszönhetően

Azért, hogy a papír csiszolószalagok a keményfa csiszolásakor a zárt bevonat ellenére se tömődjenek el, a PS 22 F ACT antisztatikus bevonatot kapott. Ehhez a bevonathoz elektromosan vezető összetevőket adtak hozzá, amelyek biztosítják, hogy a csiszolási súrlódás során elkerülhetetlenül keletkező statikus elektromos töltések biztonságosan elvezethetők a csiszolóanyagon és végső soron a csiszológépen keresztül. Ez a levezetés biztosítja a csiszolópor csökkentett tapadását mind a munkadarabhoz, mind a csiszolóanyaghoz és a géphez. Az antisztatikus kivitel ezáltal lehetővé teszi a felhasználók számára a folyamatos csiszolást, és megkíméli őket az idő előtti szerszámcserétől. Amint minden más csiszolóanyaguknál, a Klingspor ennél a terméknél is szintetikus gyantát használ a felső méretbevonathoz. A műgyanta szintetikus gyártása biztosítja, hogy a papír csiszolószalagok megőrizzék kiváló tulajdonságaikat. A szintetikus gyanta egy másik előnye más kötőanyagokkal szemben az ultra szilárdság és az erős kötőerő kombinációja. A szintetikus gyanta erős kötést hoz létre a hordozó és a csiszolószemcsék között.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.