PS 21 FK Tépőzáras papír tárcsák a Acél, Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Acél
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

A Klingspor PS 21 FK tépőzáras csiszolótárcsa - nemesacél durva és finom csiszolásához

A Klingspor PS 21 FK csiszolótárcsáját nemesacél durva és finom csiszolásához tervezte. De acél és fémek megmunkálásához is kiváló választás. Legfőbb jellemzői:

  • agresszív csiszolási teljesítmény
  • hosszú élettartam.

A PS 21 FK csiszolótárcsa számos szemcseméretben és átmérőben megtaláható a Klingport kínálatában.

PS 21 FK - kemény, extra szívós és önéleződődő zirkonkorund szemcsék papírhordozón

A Klingspor PS 21 FK csiszolótárcsa tépőzáras hátlappal rendelkezik, így könnyen rögzíthető a tépőzáras gumitányérokkal ellátott csiszolószerszámokra. Nehéz F-súlyú papírból készült. A csiszolószemcséket erre a hordozóra viszik fel. Ez a zirkonkorund csiszolószemcse szintetikusan készül csakúgy, mint a Klingspor által használt összes többi szemcse. Ennek eredményeként mindig jó minőségű és állandó tulajdonságokkal rendelkezik. A zirkonkorund kemény, rendkívül szívós és egyenletes, kristályos szerkezetű, önéleződődő, agresszív szemcse. Ez biztosítja a csiszolótárcsa hosszú élettartamát.

Zárt szórási módú csiszolószemcsék - ideális acél és fém megmunkálásához

A Klingspor PS 21 FK csiszolókorongján a zirkonkorund szemcséket zárt szórasi módban viszik fel a papírhordozóra. Ennek eredményeként a papírt szinte teljesen beborítják a csiszolószemcsék. A sok, egymáshoz közel elhelyezkedő csiszolószemcse lehetővé teszi a nagy anyagleválasztási sebességet. Ezen kívül a sűrű bevonat jelentősen meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát. Elsősorban acél és fém megmunkálásához használt csiszolótárcsákhoz, korongokhoz, szalagokhoz és egyéb csiszolóanyagokhoz használják. A Klingspor mindig műgyantát használ a szemcsék rögzítéséhez, mely rendkívül szilárd és jó tapadóerővel rendelkezik. Még erősebb kötést eredményez a fedőragasztó réteg, mely a csiszolási folyamat során oldalról rájuk ható erőkkel szemben is megtámasztja a csiszolószemcséket. A fedőragasztó réteg minősége és vastagsága, amelyet a Klingspor receptúrájában mindig az adott termékhez igazítanak, az élettartamra is nagy hatással van.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.