PS 19 EK Tépőzáras papír csíkok a Fa, Szín, Lakk, kitt, Műanyag, Üveg, Kő

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag E-papír
Anyagok
Fa
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Műanyag-feldolgozó ipar

Kifejezetten kemény anyagokhoz - a Klingspor PS 19 EK tépőzáras papírcsíkok

A Klingspor a PS 19 EK tépőzáras papírcsíkok egy olyan robusztus termék, amely elég erős ahhoz, hogy tökéletes hatékonysággal megmunkálja a rendkívül kemény és ezért nehezen megmunkálható anyagokat. Ráadásul ez a csiszolóanyag rendkívül sokoldalú, mivel használható - lakk, - festék, - kitt, - fa, - műanyag, - üveg és - kő csiszolásához.

A termék tökéletesen megfelel minden durva, közbenső- és finomcsiszolással járó munkához, mivel különböző szemcseméretek széles választékában kapható.

A PS 19 EK tépőzáras papírcsíkok - éles élű szilíciumkarbid E-papírhordozóba ágyazva

A PS 19 EK papírcsíkok tépőzárral vannak ellátva, ezért elsősorban kézi csiszológépeken és tépőzáras csiszolóhasábon használják. A csiszoló csíkok erős papírból készült hátlappal vannak ellátva, amely az egységnyi felületre jutó tömege alapján az E-osztályú papír kategóriába sorolható. Az ebbe a kategóriába sorolt papír közepes súlyú, mivel a súlyosztályok A-tól G-ig terjednek. A tökéletes csiszolási eredményt minden alkalommal a szilíciumkarbid csiszolószemcsék garantálják. Ez a szemcse szintetikus gyártási eljárás eredménye, és biztos, hogy soha nem veszíti el kiváló tulajdonságait. A szilícium-karbid rendkívül kemény és éles élű. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ez a szemcseszemcsék kiváló teljesítményt nyújtsanak még az olyan különösen kemény felületeken is, mint az üveg vagy a kő. A kemény fán elért eredményei ugyanilyen kiválóak.

A csiszolószemcsék - zártan bevonva és műgyantával kötve

A csiszolószemcsék zárt bevonata kulcsszerepet játszik a PS 19 EK egyenletes karcolásmintázatában is, mivel a papírhátlapot szinte teljesen beborítja a csiszolószemcsékkel. Ez a nagyszámú szemcseszám biztosítja a nagy leválasztási sebességet, miközben egyúttal meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát. Ugyanez vonatkozik a felső bevonatra is, amelyet a Klingspor mindig műgyanta felhasználásával gyárt. Ez a bevonat erős tapadóerőt biztosít, és a csiszolóanyagot biztonságosan a helyén tartja a gyanta alapréteggel. Ezenkívül megtámasztja a szilíciumkarbidot az oldalról rá ható erőkkel szemben. Ezek a tulajdonságok teszik a Klingspor PS 19 EK tépőzáras csiszoló csíkjait hatékony eszközzé - még a nehezen megmunkálható anyagoknál is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.