PS 11 C gyüjtőcsomag Csiszolópapír, vízálló a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás

Klingspor PS 11 C csiszolólap kiskereskedelmi kiszerelésben

A PS 11 C csiszolólap egy olyan termék, amelyet kifejezetten autójavító és fényező műhelyek számára fejlesztettek ki. Akár a kezdeti kezeléshez és az alapcsiszoláshoz, akár a munkafolyamat végén a finom utómunkálatokhoz használják: A PS 11 C biztosítja, hogy minden munkafázis könnyedén elvégezhető legyen. Ennek a vízálló csiszolópapírnak a széleskörű felhasználási területe olyan anyagokra terjed ki, mint:

  • festék,
  • lakk,
  • kitt,
  • műanyag,
  • üveg,
  • kő és
  • fém.

Csiszolólap különböző anyagok felületének finomítására

A PS 11 C csiszolópapír, amely számos kemény és szívós anyagfelület megmunkálására alkalmas, különösen hasznosnak bizonyul autójavító és fényező műhelyekben történő alkalmazás esetén. Mindegy, hogy a karosszéria festéksérüléseinek javítására vagy a rozsdásodó területek tömőanyaggal való befoltozására használják - a csiszolólap univerzális felhasználhatóságot biztosít. Ez a sokoldalúság egyaránt ideálissá teszi a professzionális fényezők vagy autószerelők és az otthoni garázsban barkácsoló amatőr mesteremberek számára. A Klingspor termékek kiváló ár-érték arányukkal is lenyűgöznek.

Erős szemcsekötés speciális műgyantával

A szintetikus SiC szemcsék a kutatásba és fejlesztésbe fektetett évek eredménye. A zárt bevonattal felhordott csiszolószemcséket egy nagy teljesítményű szintetikus gyantával biztonságosan rögzítik a rugalmas C-papírra. A szintetikus gyártási eljárásnak köszönhetően a szemcsék garantáltan egyenletes leválasztási teljesítményt nyújtanak élettartamuk végéig. A C-papírból készült alátét továbbá a nagyfokú rugalmasság, valamint a kiváló stabilitás és élettartam kombinációját biztosítja. A csiszolópapír különböző szemcseméretekben és méretekben kapható. Tökéletes választás a kézi csiszoláshoz.

A kiskereskedelmi csomagok garantálják a Klingspor minőségi szabványt

A csiszolólap PS 11 C Kiskereskedelmi csomagban kerül forgalomba, amely a terméket biztonságosan védi a szennyeződésektől és sérülésektől. Ennek a csiszolópapírnak további előnye a széleskörű felhasználási terület. Akár nedves vagy száraz csiszoláshoz, akár lakk, festék, kitt, műanyag vagy hasonló anyagok megmunkálásához használják - ez a csiszolólap minden egyes alkalommal kiváló eredményt nyújt.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.