PS 11 C Papír tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Általános fém
Üveg
Műanyag
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás

A megfelelő eszköz a festék- és lakkmunkákhoz - a Klingspor PS 11 C csiszoló papír tárcsák

A Klingspor kifejezetten az autójavító iparban gyakori festék- és lakkmunkákhoz fejlesztette ki a PS 11 C csiszoló papír tárcsát. Ideális a megmunkáláshoz: - festék, - lakk, - kitt és - fém.

Ez a csiszoló tárcsa gépi használatra készült, és számos méretben és szemcseméretben kapható.

A lehető legjobb tulajdonságok az autófényezési javítási munkálatokhoz

A PS 11 C papír tárcsa alkalmas nedves és száraz csiszolásra, köszönhetően a papírhátlapjának (C-papír) és a szilíciumkarbid szemcsék zárt bevonatának. A C-papír elég erős ahhoz, hogy biztosítsa a szükséges stabilitást. Ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy a tárcsa jól illeszkedjen a csiszolandó felülethez. Ez a csiszolókorong ideális eszköz nedves és száraz csiszolási alkalmazásokhoz egyaránt.

A kemény és szívós anyagfelületek specialistája

A PS 11 C papír tárcsához használt csiszolószemcsék szilíciumkarbidból állnak. Ez a kristályos anyag rendkívül kemény, de nem olyan szívós, mint más szemcsék, például a korund. A szilíciumkarbidból készült szemcsék rendkívül éles élűek és törékenyek. Ezért törik könnyen. Mivel szintetikusan készül, a szilíciumkarbid szemcsék soha nem szenvednek minőségromlást. A nedves és száraz csiszolásra egyaránt alkalmas, a szemcséket szintetikus gyantával kötik a papírhordozóhoz (C-papír). A zárt bevonat biztosítja, hogy a PS 11C papír tárcsa szinte teljes felületét bevonja a szemcse. Ez a bevonat a csiszolás során keletkező nyomást nagyszámú szemcsés ponton osztja el. Az alacsonyabb nyomás biztosítja, hogy minden egyes pont egyenletesen hatoljon be az anyagba, mint valami nyíltabb bevonatú eszköz esetében. Ez a csiszolótárcsa ezért festék és lakk finomabb csiszolási feladataira is jól alkalmas. Eközben a nagyszámú szemcseszemcsés pontok magas anyagleválasztási arányt is biztosítanak. Végül az egyes pontokra gyakorolt kisebb nyomás megakadályozza a korong idő előtti elhasználódását. Ez a tulajdonság a PS 11 C csiszolótárcsa hosszabb élettartamát eredményezi.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.