PS 11 C Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag C-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás

Klingspor PS 11 C csiszolólap lakkhoz, festékhez, töltőanyaghoz és műanyaghoz

Akár autók sárvédőjén és motorháztetőkön, akár bejárati ajtókon és kertkapukon az otthoni építkezésen, a Klingspor PS 11 C csiszolólap kiváló választás a különböző csiszolási munkákhoz festés vagy lakkozás előtt és után. A papírhordozóból (C-papír) készült lapok széles körben alkalmazhatók, beleértve a nedves és száraz csiszolást is. Használható

  • festékek,
  • lakkok,
  • töltőanyagok és
  • műanyagok csiszolására.

Csiszolólapok autójavításhoz

A PS 11 C csiszolólap az egyik legnépszerűbb csiszolóanyag az autójavítás során, de használható fényezés javítási munkáihoz, valamint a töltőanyag maradványok csiszolásához. Az autó műanyag részei is könnyen csiszolhatók a finom szemcséknek köszönhetően.

Rendkívüli rugalmasság nagy stabilitással

A csiszolólapok szilícium-karbid (SiC) szemcsékkel készülnek, amelyek rendkívül agresszív csiszolási teljesítményt biztosítanak. A PS 11 C egy másik tulajdonsága, a kiemelkedő rugalmasság. Akár száraz, akár nedves csiszoláshoz használják, a Klingspor papír hátlappal ellátott csiszolólapjai (C-papír) világszerte meggyőzték a kézműveseket, festőket és barkácsolókat.

PS 11 C a tökéletes kézi csiszolásért

A rugalmas papír hátlappal (C-papír) ellátott csiszolólapok ideálisak a nedves és száraz kézi csiszoláshoz. Kiváló választásnak bizonyulnak a finom részletek megmunkálásához vagy a festék és lakk kisebb javítási munkáihoz is.

Sokoldalúság a széleskörű felhasználási területnek köszönhetően

A szilíciumkarbid szemcsék nagyfokú stabilitást garantálnak. Lakk, műanyag vagy töltőanyag megmunkálása esetén a Klingspor PS 11 C csiszolólapok tökéletes megoldást jelentenek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.