PS 11 A gyüjtőcsomag Csiszolópapír, vízálló a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag A-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás

PS 11 A - csiszolópapír autójavításhoz

A PS 11 A csiszolópapírt kiskereskedelmi kiszerelésben kifejezetten autójavítási alkalmazásokhoz és festőműhelyek számára tervezték. Kiváló anyageltávolítási teljesítmény, vízállóság és könnyű kezelhetőség jellemzi, és általában olyan anyagokon használható, mint - festék, - töltőanyag, - lakk, - üveg, - kő, - műanyag és - fém.

Ez a csiszolólap kemény és szívós anyagfelületeken produkálja a legjobb eredményeket. További előnyei közé tartozik a kivételes rugalmassága és a rendkívüli stabilitása. A PS 11 csiszolólapok nedves és száraz csiszoláshoz egyaránt használhatók. Ezzel a termékkel a Klingspor mind a kereskedelmi szektorban dolgozó szakemberek, mind a barkácsolók igényeit kielégíti. A termék kiskereskedelmi kiszerelésben is kapható. A csiszolópapír prémium minőségű műgyanta kötéssel és nagy teljesítményű szilícium-karbid szemcsékkel készül. A szemcse és a kötés tökéletesen illeszkedik kombinációja páratlan teljesítményt, hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A kivételes csiszolási eredményekhez a zárt szórási mód is hozzájárul. A termékhez használt hátlap rugalmas A-papír, vízálló bevonattal. Annak érdekében, hogy minden ügyfél megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő csiszolóanyagot, a Klingspor a PS 11 A kiskereskedelmi csomagokat különböző szemcseméretekben teszi elérhetővé.

PS 11 A kiskereskedelmi csomagok - csiszolópapír széleskörű felhasználási lehetőségekkel

A PS 11 A csiszolópapírt kézi csiszolásra fejlesztették ki. A csiszolólapok tökéletesen illeszkednek a megmunkálandó felülethez pl. az autójavítás során, de számos más feladatra is használható. A PS 11 A elég rugalmas ahhoz, hogy a felületi csiszolásnál és az erősen profilozott munkadarabok csiszolásánál egyaránt jól teljesítsen.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.