PS 11 A Papír ívek a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag A-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Festőműhelyek
Járműkarbantartás

Ideális az autókarosszéria javításhoz - a PS 11 A csiszoló ívek

A PS 11 A csiszoló ívek páratlan teljesítményt nyújtanak az karosszéria javítás** során. Ideális a kemény és szívós anyagfelületek csiszolásához. A gyakorlatban a csiszolóanyag alkalmazható:

  • kitt,
  • festék és lakk,
  • és §- műanyag.

Nagyfokú alkalmazkodóképesség, a nagyfokú stabilitás és a kiváló vízállóság jellemzi a PS 11 A csiszoló íveket. Ez a kiváló termék a professzionális alkalmazások és az otthoni használat során egyaránt előnyösnek bizonyul.

Kiváló minőségű csiszoló ív nagy rugalmassággal

A PS 11 A csiszoló ív elsősorban a karosszéria javítás során és a festőműhelyben használatos, és kiváló szolgálatot tesz a felhasználónak. Ez a kiváló minőségű csiszolóanyag rendkívüli rugalmasságával és vízállóságával tűnik ki. Ezek a páratlan tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a terméket igényes feladatokhoz hosszabb időn keresztül is lehessen használni. Aki ezt a csiszoló ívet választja, egy nagy teljesítményű terméket kap, amely szilíciumkarbid szemcsét tartalmaz, amely kemény, éles peremű szerkezettel rendelkezik. A PS 11 A csiszoló ívek a kézi csiszolási feladatok széles körére alkalmasak.

PS 11 A csiszoló ívek - speciális termék zárt bevonattal

§A PS 11 A csiszolóanyagot a nedves és száraz csiszolásra alkalmas, zárt bevonattal papírhordozóra (A-papír) felvitt és műgyanta kötéssel ragasztott szemcsék jellemzik. Ezek a csiszoló ívek mindig ugyanazt a kiváló teljesítményt nyújtják - akár száraz, akár nedves csiszoláshoz használják őket. A felhasználó a durvától a finom szemcsékig terjedő széles választékból biztosan megtalálja az alkalmazásnak leginkább megfelelő szemcseméretet. A termék előnyei közé tartozik, hogy széleskörűen alkalmazható a felületi csiszolástól kezdve az erősen profilozott alkatrészek, például a járműveken található karosszériák csiszolásáig. Ezek az egyedülálló képességek teszik ezt a csiszolóanyagot kiváló választássá a járműfelületek vagy más típusú festett felületek kihívást jelentő javítási munkáihoz is.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.