PL 31 B gyüjtőcsomag Finispapír a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek

PL 31 B finishpapír kiskereskedelmi kiszerelésben az optimális eredményekért

A PL 31 B csiszolópapír kiskereskedelmi kiszerelésben kapható, és számos alkalmazáshoz ez a lehető legjobb csiszolópapír. Alkalmazási területei közé tartozik a - festék, - lakk, - töltőanyag, - fa és - fém.

Profiknak és amatőröknek egyaránt

Az optimális ár-érték arány miatt ez a csiszolópapír kiváló választás a profi kézművesek és a barkácsolók számára egyaránt. A PL 31 B a ragasztókötéssel és a félig nyílt szórási móddal felhordott szintetikus korund szemcséktől válik különlegessé. A szemcsét egy B-súlyú papírcsíkra viszik fel, így a legszűkebb sarkok és a legfinomabb részletek is megmunkálhatók.

Nagy teljesítmény még a finom részletek megmunkálása során is

A csiszolópapír praktikus formájának köszönhetően kiválóan alkalmas a kézi gépekhez, és optimális csiszolási teljesítményt nyújt az utómunkálatokhoz. A PL 31 B megbízhatóan szolgál finispapírként, amely minden helyzetben ideális az utolsó részletek befejezéséhez.

A Klingspor minőség

A Klingspor által gyártott csiszolóanyagok különlegessége a speciálisan kifejlesztett szintetikus korund. Az évekig tartó kutatás és fejlesztés révén a Klingspor minden egyes innovációval magasabbra teszi a lécet az élettartam és az anyageltávolítás tekintetében. Ennek az egyedülálló képességnek a bizonyítéka a PL 31 B csiszolópapír. A kiskereskedelmi csomagolásban szállított termék biztonságosan védve van a szennyeződésektől és sérülésektől. Ez garantálja az állandóan magas minőségi szintet. Akár festők, ácsok vagy fémmegmunkálók használják, ez a csiszolópapír minden munka során biztosan kifinomult eredményeket produkál.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.