PL 31 B gyüjtőcsomag Finispapír a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek

PL 31 B - csiszoló ív

A PL 31 B termék egy finispapír, amely professzionális felületkezelési alkalmazásokban elsőrangú eredmények eléréséhez készült. A csiszoló ívet kifejezetten olyan anyagokhoz tervezték, mint a - lakk, - festék, - fa, - kitt és - fém.

A csiszoló lap egy termékben számos funkciót kínál. A felhasználó a kézi csiszoláshoz optimalizált csiszolóteljesítményt élvezheti. A termék garantáltan minden alkalommal különösen finom csiszolati képet eredményez. Ezt az egyedülálló képességet a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelik. Ez a csiszoló ív emellett kiváló ár-érték arányt kínál. A Klingspor a PL 31 B-t kiskereskedelmi kiszerelésben szállítja.

Összeillő csiszolólemezek minden felhasználási módhoz

A PL 31 B csiszolóanyag szemcseméretek és méretek széles választékában kapható. A szemcseméretek a durvától a finomig terjednek, így a felhasználó pontosan szabályozhatja az eltávolítás mértékét. A termék lehetséges alkalmazási területei közé tartozik a felületmegmunkálás és az erősen profilált alkatrészek csiszolása. Kimerítő alkalmazhatósága azt jelenti, hogy a mesterember bármilyen feladatot képes lesz a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban elvégezni.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező csiszolólemez

A Klingspor mindig a legkiválóbb gyártási technológiát alkalmazza és csak a legjobb anyagokat használja minden csiszolóanyagához - és ez alól a PL 31 B sem kivétel. Ide tartoznak a korundszemcsék is, amelyek szívósságuknak és anyageltávolító tulajdonságaiknak köszönhetően kiemelkedő eredményeket nyújtanak. A ragasztókötéssel való precíz összehangolás még a legigényesebb felhasználót is meggyőzi. A kötés és a szemcsék egyenletesen kopnak. A termék félig nyílt bevonattal rendelkező csiszolóanyag, amely hatékony állományeltávolítást ér el. Az alkalmazott alátét rugalmas B-papír.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.