PL 31 B Papír csíkok a Szín, Lakk, kitt, Fa

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag B-papír
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek

Klingspor PL 31 B csiszolóívek kézi csiszoláshoz és kézi gépekkel történő csiszoláshoz

A csiszolóívek PL 31 B döntő előnye, hogy kézi és excenter csiszolóval történő csiszoláshoz egyaránt alkalmasak. Mivel a Klingspor ezeket a csiszolóíveket többféle méretben kínálja, az ügyfelek kiválaszthatják a csiszolószerszámukhoz legjobban illeszkedő méretet. A hátlap B-papírból készül, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csiszolópapírt a szükséges méretre vágja, vagy könnyen a megfelelő formátumba hajtogassa. A csiszolóívek PL 31 B tökéletes eszköz a felületcsiszoláshoz - festék, - lakk, - kitt és - fa csiszolásához.

Ez a széleskörű felhasználási lehetőség teszi a csiszolópapírokat ideális különböző alkalmazásokhoz a faipari és általános belsőépítészeti munkáknál.

Tökéletes az ultrafinom kidolgozás eléréséhez: PL 31 B csiszolóívekek

A PL 31 B csiszolóívek ultrafinom csiszolási felületet eredményeznek, így ideálisak festékek és lakkok finiseléséhez. A félig nyílt bevonat elegendő teret hagy a szemcsék között, hogy a törmelék könnyen távozhasson, és megakadályozza a csiszolópapír felületének eltömődését. Ehhez a termékhez szemcseként használt korundot kivételes keménysége különbözteti meg, amely e csiszolópapírok optimális kopási jellemzőinek kulcsfontosságú összetevője. Mivel ez a szintetikusan előállított ásványi anyag a hőmérséklettel szemben is rendkívül ellenálló, szélsőséges igénybevétel, például gépekkel való együttes használat esetén is jól bírja a strapát. A csiszolóívek különböző szemcseméretekben kaphatók, így a felhasználó teljes mértékben ki tudja használni ennek a robusztus csiszolópapírnak az előnyeit bármilyen közbenső és végső csiszolási alkalmazásban.

Klingspor csiszolóívek erős ragasztókötéssel

A Klingspor PL 31 B csiszolóívek PL 31 B ragasztókötéssel vannak rögzítve. A ragasztókötés a szemcséket biztonságosan rögzíti a hordozóhoz. A hátlap olyan rugalmasságot biztosít, amely ideális a kézi csiszoláshoz.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.