KL 385 JF Vászon ívek a Fa, Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Fa
Általános fém
Színesfémek
Nemesacél
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

Klingspor KL 385 JF csiszolóvászon - rugalmas és alkalmazkodó

A KL 385 JF csiszolólap ideális fém- és fa felületek kézi csiszolásához. A csiszoló lap előnye, hogy a kívánt méretre hajtogatható vagy vágható. Rugalmassága miatt könnyedén illeszthető kézi csiszolótömbre. Rendkívül hajlékony**, ezért a ideális profilcsiszoláshoz

  • fa,
  • fém és
  • színesfém felületeken.

A KL 385 JF csiszolóvászon alapja - robusztus és rugalmas pamuthordozó

A KL 385 JF csiszolólapokat a Klingspor JF-pamutból készült hordozóval látta el, melyet rendkívüli rugalmasság és alkalmazkodóképesség jellemez. Ezért ez a csiszolóanyag kiválóan alkalmas élek és profilok megmunkálására. Bár a KL 385 JF csiszolóvászon** robusztus hordozóval rendelkezik, mégis könnyen és tisztán olló nélkül, kézzel is letéphetők.

Kemény, zárt szórási móddal felvitt szemcséjű csiszolólapok

A KL 385 JF csiszolólapok korund szemcsével készülnek, szintetikus anyagból, mely kristályos szerkezetű és rendkívül kemény. Mivel a korund hőálló, a szemcsék jól bírják a hosszan tartó és intenzív csiszolást. Kézi csiszolásnál a kemény anyag csekély érintkezési nyomás mellett is kiváló eredményt biztosít, így könnyebb csiszolást tesz lehetővé. A szemcséket zárt szórási móddal viszik fel a KL 385 JF csiszolólapokra , melyek így a felületet szinte teljesen beborítják. Ez a fajta bevonat előnyös a fémből készült felületek megmunkálásakor, mivel magas anyageltávolítási arányt biztosít a lenyűgöző élettartam mellett.

Megbízható műgyanta kötés a hosszú élettartamért

A Klingspor csiszolólapokra felvitt szemcséket műgyanta kötés rögzíti, ami extra erős tartást biztosít. A kötés nagy szilárdsága kulcsszerepet játszik a jó munkateljesítmény elérésében. A műgyanta fedőragasztó réteg hosszú élettartamot biztosít, ugyanis ez segít megtartani a szemcséket a csiszolás során rá ható erővel szemben. A használat során ez a fedőragasztó réteg lekopik a csiszolószemcsék felületéről, így azok teljes mértékben kifejthetik hatásukat.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.