KL 371 X gyüjtőcsomag Csiszolóvászon a Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés

Klingspor KL 371 X csiszolóívek a kézi csiszoláshoz

A Klingspor csiszolóívek kényelmesek és rendkívül sokoldalúak. A fémek megmunkálásához a KL 371 X speciális termék olyan optimalizált tulajdonságokkal rendelkezik, mint a - ragasztó kötés, - korund szemcsék, - zárt bevonat és a - szakadásálló pamut hátlap.

A **A kiskereskedelmi egységcsomagok kényelmes tárolást tesznek lehetővé a kereskedelemben és az iparban. A felakasztható füleknek köszönhetően a csomagok könnyen megtalálható helyen tárolhatók, ugyanakkor a termékek biztonságosan védve vannak az esetleges sérülésektől.

csiszolóívek fémmegmunkáláshoz

Míg a fém megmunkálása nagyrészt gépekre van bízva, gyakran szükséges bizonyos feladatokat kézzel elvégezni, pl. a nehezen hozzáférhető helyeken történő utómunka vagy csiszolás. Az ilyen típusú fémmegmunkálásokhoz a kézi csiszolópapír továbbra is nélkülözhetetlen eszköz a kereskedelem, az ipar és a magánhasználat számára. A kézi csiszolás a KL 371 Xcsiszolóív segítségével, vagy közvetve egy csiszolótömb segítségével lehetséges. Minden csiszolóív a szükséges méretre vágható.

Robusztus kötés és kemény szemcsék -

A KL 371 X csiszolóívek** hátlapjához használt X-pamut teszi a terméket rendkívül ellenállóvá a szakadással szemben. A ragasztó a kézi csiszolópapír klasszikus kötőanyaga. Szilárd és biztonságos kötéssel ágyazza be a szemcséket. Az alkalmazott csiszolószemcse korund. A korundból álló szintetikus anyagot rendkívüli szívósság és keménység jellemzi. A korundszemcsék tömbszerű, egyenletes kristályszerkezettel büszkélkedve makro kopási tulajdonságokat érnek el. Ezek a tulajdonságok alapvetően megkülönböztetik a szintetikus szemcséket az olyan klasszikus természetes anyagoktól, mint a tűzkő, a csiszolat és a gránát. A kézi csiszolópapír hosszú élettartamot és ennek eredményeként állandóan kiváló eredményeket biztosít.

legyen mindig kéznél: csiszolóívek különböző szemcsékkel

A fémfeldolgozási alkalmazások szinte elképzelhetetlenek megfelelő kézi csiszolóanyag nélkül. A Klingspor különböző szemcseméretekkel kínálja fémhez való csiszolóíveket, így biztosítva, hogy a felhasználó mindig a munkához legmegfelelőbb munkaanyaggal rendelkezzen - a durva csiszolástól a finom kidolgozásig.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.