KL 371 X Vászon ívek a Általános fém, Színesfémek

szakadásálló
Tulajdonságok
Kötés enyv
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés

Nagyszerű univerzális termék - a KL 371 X vászon ívek

A Klingspor KL 371 X vászon ívek megvásárlásával a vásárlók egy igazán univerzális termékhez jutnak, amely kiváló csiszolóanyagként** használható. Erre a csiszolóanyagra mindig lehet bízni, hogy kiváló hatékonysággal és gyorsasággal megmunkálja a - fémeket és a - színesfémeket

. A termék különösen vonzó mindazok számára, akik olyan vászon csiszoló lapokat keresnek, amelyek megfizethetőek anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötniük a teljesítmény terén. Ez a kiváló ár-teljesítmény arány a terméket a professzionális felhasználók és a barkácsolók számára egyaránt vonzóvá teszi.

A KL 371 X vászon ívek - nagyszerű ár, sokoldalú felhasználás

A KL 371 X vászon ívek. Fémmegmunkáláskor a termék tökéletes anyagleválasztási arányt biztosít a felhasználó számára. Ez a kiváló minőségű termék még a bonyolult munkákat is rövid idő alatt elvégzi, gyorsan, megbízhatóan és ami a legjobb, versenyképes áron. Lehetséges felhasználási területek közé tartozik az autójavító iparban vagy a festőműhelyekben történő felhasználás. A termékhez választott szemcse a korund, amelyet a durvától a finomig terjedő szemcseméretűek állnak rendelkezésre. Mivel szabványos szélességűek, ezek a vászon ívek kézi csiszoláshoz is jó választásnak bizonyulnak. Nem csoda, hogy a KL 371 X** vászon ívek sok szakember számára a legkedveltebb eszköz.

Szakadásálló pamut hátlap a végső teljesítményért

A KL 371 X vászon íveknél a KL 371 X vászon íveknél a Klingspor szakadásálló pamutból készült hátlapra támaszkodik. A kiváló teljesítményhez hozzájárulva az X-pamut a terméknek kiemelkedő élettartamot is biztosít. A vászon ívek zártan bevont szemcsékkel rendelkeznek, amelyek ragasztóval biztonságosan a helyükre vannak ragasztva. Ez a szilárd kötés és a vászon hátlap teszi ezt a terméket alkalmassá az univerzális felhasználásra, beleértve a csiszolóanyagként való használatot is. Ez a csiszolóanyag száraz és nedves csiszolásra egyaránt használható.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.