KL 361 JF Vászon csíkok a Acél, Általános fém, Színesfémek, Fa, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Acél
Általános fém
Színesfémek
Fa
Nemesacél
Műanyag
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

Számos anyaghoz alkalmas - a KL 361 JF csiszolószalagok

A KL 361 JF csiszolószalagok KL 361 JF vászonhátlappal rendelkeznek, ami a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz teszi őket alkalmassá. Használhatók a következő munkákhoz: - acél, - nemesacél, - színesfém és - fa.

Ez a sokoldalúság teszi ezeket a csiszolószalagokat tökéletes választássá a barkácsolók számára. Alkalmasak excenter csiszológépekre való felszerelésre. A vásárlók a szélesség és szemcsék széles választékából választhatnak.

Kiváló képesség a munkadarab alakjához való alkalmazkodásra

A KL 361 JFcsiszolócsíkok JF pamutból készült hátlappal rendelkeznek. A rendkívül rugalmas vászon hátlap teszi ezeket a csiszolószalagokat rugalmassá ahhoz, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a megmunkálandó munkadarab alakjához, és extra finom szerkezetet biztosítsanak. Ez a pamut hátlap a papír hátlaphoz képest nagyobb szakadásállóságot is biztosít. Ezért ezek a csiszolószalagok egyaránt alkalmasak a kontúrcsiszolásra és a nagy mennyiségű anyag eltávolítására.

Tartós és ideális a gyors csiszoláshoz

a korundból álló szemcséket a JF pamut hátlapra zárt bevonattal vitték fel. a korund, a szintetikus csiszolószemcsék kategóriájába tartozik. A természetes szemcséktől, mint például a gránát, ez a szemcse egyenletesebb tulajdonságokkal rendelkezik. a korund rendkívül kemény és szívós. Szintetikus gyanta segítségével kötődik a csiszolóanyag-hordozóhoz. A zárt bevonat azt jelenti, hogy a hordozó felületének közel 100%-át csiszolószemcsék borítják. Ez a két tényező felelős a csiszolószalagok hosszú élettartamáért és a csiszolás során elért magas leválasztási arányért. A csiszolás során a zárt bevonat biztosítja, hogy az alkalmazott erő nagyszámú szemcsés ponton oszlik el. Ez az erőeloszlás azt eredményezi, hogy az egyes pontok más típusú szemcsés bevonatokhoz képest sekélyebben hatolnak be az anyagba. A végeredmény egy finomabb felület. A termék kiváló teljesítményéhez hozzájáruló másik tényező a hajlékony szövet hátlap.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.