HK 100 Kézi hasáb, tépőzáras

A kézi csiszoláshoz a legjobb - a HK 100 tépőzáras kézi csiszolóhasáb a Klingspor-tól

A kézi csiszoló hasáb még mindig a leghatékonyabb és legpontosabb csiszolóeszköz. Vannak olyan tárgyak, amelyeket nem lehet vagy nem szabad géppel megmunkálni. A Klingspor rugalmas HK 100 kézi csiszoló hasábja minden kézi csiszolási feladathoz tökéletesen megfelel, mivel egy pillanat alatt felerősíthető a használni kívánt csiszolópapírra. A megfelelő csiszolóanyaggal felszerelve ez a kézi hasáb tökéletesen alkalmas - lakk, - kitt, - festék, - sík és íves felületek, valamint - egyéb típusú felületek csiszolására.

Univerzális eszköz számos felülethez

A kézi hasáb a legkülönbözőbb felületek csiszolásához használható. Ezzel a termékkel a legkülönfélébb tárgyak csiszolása rövid idő alatt elvégezhető - a fémtől a műanyagon át a fafelületekig. ergonomikus formájának köszönhetően a HK 100 hosszú ideig fáradás nélkül használható. Hatalmas előny az intenzív és kiterjedt csiszolási munkák során.

Tökéletes az autójavító műhelyben

A kézi csiszolás egyaránt ideális a lökhárítók vagy a karosszéria festés-előkészítéséhez és az utólagos befejező simítások elvégzéséhez. A HK 100 kézi csiszoló hasáb kiválóan teljesít akkor is, ha a felületek javítására és foltozására használják kittel. Ráadásul ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt sík és ívelt felületeken is.

Nagyfokú rugalmasság az tépőzáras csíkoknak köszönhetően

A HK 100 másik előnye az tépőzáras oldal, amelynek köszönhetően a csiszolópapír rögzítése . Ha a csiszolópapír elhasználódott, az tépőzárnak köszönhetően könnyen cserélhető. Ez a tulajdonság a kézi csiszoló hasábot kivételesen hajlékonnyá teszi, és hosszú ideig tartó használatot tesz lehetővé. További előnye, hogy a termék a legkülönbözőbb szemcsékkel használható. A finom csiszoláshoz egyszerűen csatlakoztasson egy finom szemcseméretet, és durva csiszolási alkalmazásokhoz válasszon egy durva szemcseméretet!

Fáradtság nélkül dolgozhat az ergonomikus kialakításnak köszönhetően

A kézi hasáb ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a tenyeréhez, így fáradtság nélkül, ízület- és izomkímélő módon dolgozhat. A termék jelentősen csökkenti az ujjak és a tenyér megterhelését, amikor nagyobb pontosságú eredményeket kell elérnie. Mindenki számára előnyös a használata, akinek csiszolnia kell - akár hobbiból, akár a munkája során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.