FP 73 WK Tépőzáras filmalapú tárcsák a Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag fólia
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Bútoripar
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás

Festék és lakk feldolgozása maximális hatékonysággal - FP 73 W csiszolótárcsa

A Klingspor FP 73 W csiszolótárcsa egy különleges prémium termék, mely a következő anyagok megmunkálásához alkalmas:

  • lakk,
  • festék és
  • töltőanyag.

Ez a csiszolóanyag film hátlappal rendelkezik, amely rendkívül szakadásálló és a mindennapi alkalmazások széles köréhez alkalmas. Ez a termék kivételes előnyöket kínál a szakemberek és az egyéni felhasználók számára egyaránt.

Megbízható csiszolás lakk, festék és töltőanyagok esetében

Ez a csiszolótárcsa kiválóan használható otthoni - és homlokzati munkáknál, valamint szekrényeken, asztalokon és számtalan más tárgyon. Egyedülálló előnyei közé tartozik a - mindenütt, a tárcsa szélén is - kivételes szemcsemegtapadás. A FP 73 W csiszolótárcsát egy kiegészítő bevonattal kezelték, amely hatékonyan megakadályozza a tárcsa idő előtti eltömődését. Ez az élettartam jelentős növekedését eredményezi. Az FP 73 W csiszolótárcsát úgy tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen az öntapadós HST 555 alátétnek. A tárcsa kiváló választás a felületcsiszoláshoz és a profilozott alkatrészek csiszolásához is.

Nagy szakítószilárdságú anyag a kihívást jelentő alkalmazásokhoz

A Klingspor összes többi termékéhez hasonlóan, az FP 73 W csiszolótárcsa is első osztályú hordozóval rendelkezik, mely egy rendkívül szakadásálló filmhátlap. Ez a tépőzáras tárcsa ennek az anyagnak köszönheti kiemelkedő stabilitását. Az anyag másik keiemelkedő tulajdonsága a kivételes rugalmassága. A termékhez használt korund szemcsét műgyantával kötik a hordozóhoz. A szemcséket félig nyílt szórási móddal viszik fel. A felhasználók a szemcseméretek széles skálájából választhatnak - a durvától a finomig. Ez a széleskörű választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a megfelelő csiszolóanyagot, például a lakkok megmunkálásához. Az ehhez a termékhez használt lyukminta a GLS 47, mely lehetővé teszi, hogy minden szabványos gépi alátéttel kombinálni lehessen. Ezért tökéletes választás a szakemberek számára az FP 73 W csiszolótárcsa**.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.