FP 73 WK Tépőzáras film lapok a Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag fólia
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Bútoripar
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás

Kimagaslóan rugalmas - FP 73 WK csiszolófilm

Az FP 73 WK csiszolólap egy kifejezetten felületek kezelésére tervezett termék. Alkalmas - festék, - lakk és - töltőanyag megmunkálására.

Megbízható eredmények érhetők el ezzel a csiszolóanyaggal a legkülönbözőbb körülmények között. Az anyag kiváló alkalmazkodóképességének köszönhetően, amely még a széleken is kiváló szemcsekötéssel rendelkezik, nagy területek gyorsan és alaposan megmunkálhatók. A professzionális felhasználók és a barkácsolók számára egyaránt előnyös.

Az FP 73 WK csiszolólap - használja ki a megnövelt élettartam előnyeit

Az FP 73 WK csiszolólap használata során csekély az eltömődés, ennek köszönhetően a csiszolóanyag bármikor tisztán csiszol a festett vagy lakkozott felületeken. Ezeknek a csiszolófilmeknek a másik nagy előnye az általános élettartamuk, amely lényegesen hosszabb, mint más termékeknél. A félig nyílt szórású szemcsék egy film hordozón helyezkednek el. A filmhordozó a mindennapi használat során kivételesen nagy szakítószilárdsággal bír. Mivel a hordozó tépőzáras, bármikor gyorsan és erőfeszítés nélkül cserélhető. A csiszolóanyag szerszámhoz való rögzítése és levétele mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Ennek a tépőzáras megoldásnak köszönhetően Ön ténylegesen a feladatára, a csiszolásra tud összpontosítani.

A megfelelő csiszolólapok minden alkalmazáshoz

A Klingspornál megszokott módon az FP 73 WK csiszolólapok széles szemcseméret-választékban kaphatók, így az ügyfelek megtalálhatják az alkalmazásukhoz legjobban illő csiszolóanyagot. A kézi gépekkel való használatra tervezett csiszolólapok kézi csiszoláshoz is használhatók. Kézi csiszolótömbhöz is használható. Egy ilyen csiszolótömbbel párosítva a legkülönbözőbb csiszolási feladatokat könnyedén el lehet végezni. A szakemberek ezért bíznak a Klingspor által gyártott FP 73 WK csiszolólapokban.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.